Maruta a facut anuntul in urma cu putin timp. Ele sunt vedetele din reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

16 Februarie 2015, 19:34

Maruta a facut anuntul in urma cu putin timp. Ele sunt vedetele din reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

Probe extreme, animale, insecte, caldura din jungla africana, lipsa de mancare, cu toate acestea se vor infrunta celebritatile care au pornit in aventura pe care nu o vor uita niciodata!

Primele vedete care s-au horatarat sa faca fata unei provocari de zile mari au fost anuntate in cadrul emisiunii "La Maruta": Elena Merisoareanu si Catalin Morosanu.

In aceasta seara, in prima Provocare a junglei din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!, concurentul va trece prin proba Rasfat si indignare, unde se va intalni cu sobolani, scorpioni, crabi, gandaci si crocodili!

Fiecare celebritate si-a putut alege de acasa un obiect preferat, cu care sa intre in tabara din jungla africana. Printre obiectele pe care si le-au dorit alaturi de ei se numara o agenda, pudra de fata, fond de ten cu protectie UV, dopuri de urechi, lotiune de fata, oglinda si balsam de buze.

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va fi disponibila integral pe Voyo.ro!

Chiar daca celebritatile sunt puse in fata unor probe spectaculoase, telespectatorii sunt singurii care vor decide parcursul celebritatilor din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!. In fiecare zi, vor putea vota prin SMS sau apel la numarul de telefon 1264 si vor putea hotari cine trece prin proba zilnica - Provocarea junglei, cine iese din show si castigatorul titlului de Regina sau Regele junglei.

Jungla incepe astazi, numai la PRO TV!

PRO TV – Gandeste liber! 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies