• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marțea neagră cu Iulia Albu. Ce părere a avut stilista despre costumul de baie al Corinei Bud

Marțea neagră cu Iulia Albu. Ce părere a avut stilista despre costumul de baie al Corinei Bud

Ca în fiecare marți, Iulia Albu analizează cele mai interesante ținute ale vedetelor din showbiz-ul românesc. De această dată, stilista a avut câteva remarci cu privire la costumele de baie alese de unele celebrități. 

Iulia Albu a menționat că îi place stilul vestimentar al Annei Lesko, pentru că adaugă la ținute ei și câte un element tipic rusesc. 

”Este întotdeauna bine să porți elemente care te caracterizează. Ea știe foarte bine asta și o face aproape tot timpul”.

Referitor la alegerile Biancăi Drăgușanu, de a purta costume de baie cu brandul la vedere, Iulia Albu nu a fost tocmai de acord. ”Există persoane care le pot purta, este o doză de kitsch pe care ți-o poți asuma”, a spus stilista. 

Zilele trecut cântăreața Corina Bud s-a remarcat cu un costum de baie atipic, care a stârnit valuri de comentarii. Bineînțeles, Iulia Albu nu putea trece cu vederea o asemenea apariție. 

Există acest tip de costume de baie. Este ideal să nu alegeți negru, pentru că arată ca o lenjerie”, a explica Iulia. 

”Mie îmi place mai mult imaginea în care poartă acel șort, are ceva retro, și este mult mai seducătoare în el decât în acel slip cu vederi mai ample. Corina a avut un timp îndelungat o imagine Pine-up care o prindea foarte bine. Mie una mi-ar plăcea să revină la ea”, a mai adăugat stilista referitor la fotografiile cu Corina Bud la plajă. 

Urmărește în materialul video de mai sus ce a spus Iulia Albu despre costumele de baie ale Innei și ale Danei Săvuică. 




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni