• PRO TV
  • Markus Schulz nu a pierdut vremea după UNTOLD. A lansat prima lui piesă în România

Markus Schulz nu a pierdut vremea după UNTOLD. A lansat prima lui piesă în România

Markus Schulz nu a pierdut vremea după UNTOLD. A lansat prima lui piesă în România

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, Markus Schulz, a lansat prima lui piesă în România. “Upon My Shoulders” feat. Sebu (Capital Cities) este compusă și produsă de Markus Schulz, în colaborare cu Ilan Kidron și Sebu/Capital Cities.

Markus Schulz anunța la UNTOLD 2018, în cadrul unui interviu acordat PROTV.RO, că a bătut palma cu o casă de discuri din România pentru o nouă piesă. „Upon My Shoulders” este prima colaborare cu Sebu, solistul de la Capital Cities, și face parte de pe al șaptelea album al său - “We Are the Light” - care va fi disponibil din luna octombrie.

„Mi-am dorit foarte mult să compun o piesă în care să exprim ceea ce trăiesc, văd și simt atunci când sunt pe scenă în față a zeci de mii de oameni care vin la festivaluri din întreaga lumea. Sunt norocos să fiu în fiecare an prezent la cele mai mari festivaluri din lume precum Tomorrowland,  EDC Vegas, Ultra Music festival, Transmission, Dreamstate, Untold România. Prin versurile refrenului Carrying you upon my shoulders, now you can let go exprim de fapt ceea ce văd in the crowd în timpul seturilor mele (oameni reuniți din întreaga lume trăiesc fiecare moment în prezent și lasă grijile în spate, unii pe umerii altora, cântând, flutură steagurile țărilor din care vin, trăiesc fiecare moment la maxim)”, a declarat DJ-ul german, stabilit în SUA.

Pentru acest material, Markus a colaborat cu artiști precum Sebu Simonian, Emma Hewitt, Jes, Adina Butar, Nikki Flores, Christina Novelli, Jared Lee, Lachi, Seri, dar și Smiley și Alina Eremia. Pentru videoclip, artistul, producătorul și compozitorul a colaborat cu regizorul român, Alex Ceaușu, alături de care a mai lucrat la clipuri precum „In the Night” sau „Safe From Harm”. 

Ascultă mai jos noua piesă lansată de Markus Schulz!

Legăturile sale cu România nu se opresc aici, căci Markus Schulz se va căsători anul viitor cu o româncă – Adina Butar – care l-a fermecat cu vocea ei acum șase ani. Cei doi își vor construi o casă lângă Sarmizegetusa, unde vor locui circa 50% din timp.

Markus Schulz s-a aflat pentru prima dată pe lista invitațiilor Festivalului UNTOLD – ediția 2018. În ultimii zece ani, Schulz a combinat identități diferite muzical precum progressive, house, trance în propriul sound creativ. În 2008, Schulz a intrat în Top 10 al DJ Mag Top 100 și s-a menținut în clasament pe primele poziții până în prezent. În 2012, Markus a fondat Schulz Music Group (SMG) și a fost votat America’s Best DJ, în 2012 și 2014. De-a lungul timpului artistul a lansat șase albume, printre care „Progression” (2007), „Do You Dream?” (2010), „Scream”(2012) și „Watch The World”(2016). 

Vara aceasta, Markus Schulz a mixat în fața a sute de mii de oameni în cadrul Tomorrowland, Edc Vegas, Transmission și Luminosity Beach Frestival, dar și la UNTOLD, fiind parte dintr-un line-up care i-a inclus și pe Armin Van Buuren, Afrojack, Kygo, Tiesto, Don Diablo, Mahmut Orhan, Loco Dice sau Solomun.

Compozitor, textier și interpret, Sebu face parte din duo-ul pop Capital Cities, alături de Ryan Merchant. Din 2010 până astăzi, Capital Cities a lansat hituri precum “Safe And Sound”, “Kangaroo Court, “One Minute More”, piese de succes ce au adunat aproape 500.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni