• Emisiuni
  • La Măruță
  • Marius Elisei: Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Declarații exclusive despre divorț au fost astăzi, La Măruță!

Marius Elisei: Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Declarații exclusive despre divorț au fost astăzi, La Măruță!

Cătălin Măruță a trecut și peste provocarea cauzată de pandemia prin care trecem și a revenit săptămâna aceasta în platou. De luni, el a dat startul celei mai tari competiții pentru pasionați de gătit plăcinte, dar a și provocat vedetele la unele dintre cele mai sincere discuții.

Astăzi, Marius Elisei a venit în studio și a făcut declarații despre divorțul de Oana Roman. Marius a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas și că Oana a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă: ”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit”. 

”Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a declarat Marius. Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relația, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii și-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a declarat el. 

Optimist din fire, Marius a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”. 

Nu ratați, zi de zi, emisiunea La Măruță pentru a vedea cine va convinge temutul juriu că poate pregăti cea mai gustoasă plăcintă și pentru a afla cele mai interesante noutăți ale vedetelor! 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: Instagram/ eliseimarius

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni