Mario Fresh și Andra au lansat piesa "Brațe străine"

Mario Fresh și Andra au lansat împreună o piesă emoționantă. Melodia s-a auzit în premieră în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde cei doi artiști au fost invitați. 

În urmă cu 10 ani, Mario urca pe scena Românii au talent și o impresiona pe Andra cu vocea sa aparte. Băiețelul talentat își dorea ca într-o bună zi să poată cânta alături de artistă. Astăzi, visul lui a devenit realitate! Piese se numește "Brațe străine" și are un videoclip foarte special.

Vezi mai sus, prestația muzicală a Andrei și a lui Mario Fresh!  

Puțini știu că Mario Fresh și Andra au multe lucruri în comun, deși sunt artiști din generații diferite. Amândoi și-au început carierele de la vârste fragede, aproximativ 5 ani, amândoi au câștigat premiul întâi la  "Cerbul de Aur", Andra în 2005, iar Mario în 2009, versiunea dedicată copiilor. De asemenea, amândoi au avut mentori la început de drum, care i-au încurajat și le-au compus primele piese.

Regizorul Alex Ceaușu a transpus în imagini "Brațe străine" cu ajutorul a doi actori care transmit un magnetism intens. Producția piesei este semnată de Andra Records & Cat Music, iar compozitorii sunt: muzică - Șerban Cazan, Emilian Nechifor, Lucian Nagy, Ioan Cozma, Ana Maria Stancu, Seredinschi Sebastian; versuri: Emilian Nechifor, Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni