Loredana a impresionat intr-o rochie cu imprimeu traditional romanesc. Afla cum poti castiga si tu aceasta creatie (P)

04 Martie 2015, 02:09

Loredana a impresionat intr-o rochie cu imprimeu traditional romanesc. Afla cum poti castiga si tu aceasta creatie (P)

Loredana este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, iar cantareata profita de acest statut pentru a promova valorile traditionale romanesti de fiecare data cand are aceasta oportunitate.

Fie ca este vorba de muzica, vestimentatie sau alte mijloace, vedeta poate fi considerata unul dintre cei mai de seama ambasadori ai Romaniei, cel mai recent proiect in care s-a implicat avand legatura directa cu traditiile romanesti.

Loredana s-a alaturat campaniei DERO, cu ocazia lansarii noului ambalaj in editie limitata DERO Ozon+ si a ales sa poarte creatiile Lanei Dumitru, care au elemente grafice ce reamintesc romanilor de frumusetea motivelor traditionale romanesti.

Loredana a bifat prima aparitie intr-o tinuta a Lanei Dumitru in cadrul emisiunii "La Maruta", cu doar cateva zile inaintea inceperii noului turneu national, Reveria. Cantareata a purtat o rochie alba, cu imprimeu traditional romanesc, pe care vedeta a completat-o cu o pereche de sandale albastru marin, intreaga aparitie fiind una de exceptie, mai ales ca Loredana se mandreste si cu o silueta de invidiat. 

Cele 5 articole vestimentare, printre care si rochia purtata de Loredana, pot fi castigate exclusiv in cadrul campaniei nationale DERO e al tau

Consumatoarele DERO pot castiga in fiecare zi unul din cele 3 premii disponibile si isi pot alege articolul vestimentar preferat din cadrul colectiei. In campanie sunt incluse toate produsele DERO in pachet editie limitata, precum si cele cu etichete sau benzi promotionale atasate.

Promotia se desfasoara in perioada 1 februarie – 12 aprilie 2015, iar mecanismul  detaliat al campaniei poate fi gasit pe pagina de Facebook DERO: https://www.facebook.com/DERORomania. Valoarea totala estimata a premiilor este de 56.580 RON.


FULLSCREEN
Loredana a impresionat intr-o rochie cu imprimeu traditional romanesc. Afla cum poti castiga si tu aceasta creatie
  • /


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies