• PRO TV
  • llie Nastase o ataca iar pe Serena Williams: "E cam grasa, dar nu stiu..."

llie Nastase o ataca iar pe Serena Williams: "E cam grasa, dar nu stiu..."

llie Nastase o ataca iar pe Serena Williams: "E cam grasa, dar nu stiu..."

Ilie Nastase a demonstrat inca o data ca nu o are deloc la inima pe Serena Williams, din cauza careia a fost suspendat o perioada. 

Fostul jucator de tenis a a comentat public ultima aparitie a Serenei, de la nunta printului Harry cu Meghan Markle, eveniment care a avut loc chiar inaintea Grand Slamului de la Roland Garros. 

“Serena nu stiu daca joacă, zicea domnul Tiriac ca e cam grasa, dar nu stiu. Nu cred ca poate sa slabeasca pana la Roland Garros. Aici e treaba de timp, e greu sa revii. Daca nu castigi, pierzi increderea si gata, esti cam terminat. La nunta regala arata bine imbracata, nu? Arata bine, da.”, a spus Ilie Nastase intr-o conferinta de presa.

In aceeasi conferinta, fostul mare jucator roman a spus ca el considera ca Simona Halep se afla intr-o forma foarte buna si ca nu conteaza ca a pierdut finala turneului de la Roma: "Simona e in crestere, imi place mult cum joaca. Sigur ca daca am putea sa ne programam cea mai buna forma, am face-o la un turneu Grand Slam. Forma ei este foarte buna acum. La Roland Garros vom avea sase jucatoare, e o performanta. E valoros sa ai atatea fete acolo. E, poate, urmarea turneelor pe care le faceam noi, cu domnul Tiriac, vreo 15. Si acum vede treaba asta.", a mai spus Nastase.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni