• PRO TV
  • Lenjerie intima super sexy, marca Jean Paul Gaultier! Iti place? FOTO

Lenjerie intima super sexy, marca Jean Paul Gaultier! Iti place? FOTO

Lenjerie intima super sexy, marca Jean Paul Gaultier! Iti place? FOTO

Celebrul designer francez Jean Paul Gaultier a semnat o colaborare cu firma italiana La Perla, pentru crearea unei colectii de lenjerie intima, “Collection Createur”/ toamna 2010, careia ii va urma o linie “beachwear”.

Lenjeria intima este o parte din ADN-ul meu si din experienta mea creativa”, a spus Jean Paul Gaultier dupa ce a anuntat colaborarea cu La Perla.

Propunerile de lenjerie intima facute de excentricul designer francez sunt  pline de senzualitate, insa nu lipsesc nici corsetele, sutienele si bodies-urile extravagante cu faimoasele cupe conice.

In 1990, Jean Paul Gaultier a creat o astfel de vestimentatie indrazneata (sutien cu cupe conice supradimensionate) special pentru Madonna, pe care aceasta a purtat-o in  “Ambition Tour”. O alta creatie celebra de-a lu Gaultier pentru Madonna este rochia cu sanii la vedere.

Cele care isi vor putea permite sa achizitioneze lenjerie intima din “Collection Createur” vor trebui sa mai astepte putin pana la noul sezon, insa vor putea admira doua dintre creatii pe 7 iulie, la Paris, in timpul prezentarii colectiilor haute couture toamna-iarna 2010-2011.

Au trecut 30 de ani de cand am creat prima bustiera si in ultima mea colectie pret-a-porter am reinterpretat sutienele conice”, a marturisit Gaultier la parafarea acordului cu La Perla.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni