La Maruta revine cu sezonul zece, ASTAZI, de la 15:00 la 17:00!

La Maruta revine cu sezonul zece, ASTAZI, de la 15:00 la 17:00!

Luni, 12, septembrie, La Maruta revine la Pro TV cu sezonul zece, de luni pana vineri, de la ora 15:00 la ora 17:00, cu subiecte in exclusivitate si un decor nou.

"Pentru mine, intrarea in al zecelea an este o performanta pe care o speram, dar imi era greu sa mi-o imaginez in momentul in care am inceput acest proiect. Sunt bucuros ca emisiunea va fi de doua ore, avem mai mult timp sa spunem povesti deosebite, sa aratam imagini exclusive. O noutate, pe care sper ca pubicul o va aprecia, este schimbarea platoului. La ora noua, avem si casa noua. S-a lucrat toata vara la decor, iar incepand de luni vom vedea rezultatul.", a declarat Catalin Maruta.

Luni, de la ora 15:00, telespectatorii vor urmari in exclusivitate imagini de la nunta lui What’s Up cu Simina, un eveniment la care au participat foarte multi artisti din Romania, s-au distrat facand diverse improvizatii si le-au facut urari inedite mirilor.

Emisiunea va continua in prima saptamana cu reportaje despre romanii afectati in cutremurul devastator din Amatrice, Italia. Reporterii La Maruta au reusit sa afle povestile celor plecati la munca in strainatate, cei care au pierdut totul intr-o clipa, si sa ii puna in legatura cu familiile din Romania, parinti si copii ingrijorati si indurerati.

Telespectatorii sunt invitati sa urmareasca de luni pana vineri, de la ora 15:00, povesti incredibile, oameni deosebiti, materiale in premiera si cele mai importante evenimente, numai La Maruta.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni