"La Maruta", lider de audienta in luna ianuarie

"La Maruta", lider de audienta in luna ianuarie

Emisiunea "La Maruta" a fost lider absolut de audienta in luna ianuarie a acestui an. Inca de la lansarea in noul sezon, subiectele si invitatii lui Catalin Maruta i-au tinut in fata televizoarelor pe cei mai multi romani.

Asa se face ca show-ul "La Maruta" a obtinut in perioada 6-31 ianuarie, pe publicul sau tinta, o audienta medie de 6,2 puncte de rating si o cota de piata de 19,1 procente, in vreme ce Antena 1 s-a clasat in aceeasi perioada pe locul al doilea cu o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 17,2 % cota de piata.

Fie ca a abordat subiecte ale zilei, precum divortul dintre Bianca si Victor Slav, accidentul aviatic din muntii Apuseni, povestea Marioarei Murarescu, fie ca a dedicat editii intregi unor mari artisti ai scenei romanesti, precum Dan Spataru sau Gica Petrescu, show-ul de la ProTV a fost preferatul romanilor in luna ianuarie a acestui an.

Cea mai urmarita editie “La Maruta” din acest an a fost cea din 7 ianuarie, cand emisiunea a obtinut pe publicul comercial o medie de 9,1 puncte de rating si 26,9 % cota de piata, in timp ce la nivelul intregii tari obtinea o medie de 11,3 puncte de rating si 23,7 % cota de piata si un varf de audienta de 14,5 puncte de rating si 30,6 % cota de piata, cu aproape 3 milioane de romani care priveau show-ul de la ProTV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni