• PRO TV
  • Kanye West, declarație controversată despre fiicele sale și felul în care percepe femeile

Kanye West, declarație controversată despre fiicele sale și felul în care percepe femeile

Kanye West, declarație controversată despre fiicele sale și felul în care percepe femeile

Kanye a spus într-un interviu că fiicele lui nu au schimbat deloc felul în care le percepe pe femei. 

Invitat la ,,Jimmy Kimmel Live”, rapperul de 41 de ani a fost întrebat la un moment dat de prezentator dacă fiicele lui au schimbat modul în care percepe femeile. 

West, cunoscut pentru disprețul său față de femei, a răspuns sec: ,,Nu, încă mă uit la Pornhub”. 

Kimmel l-a rugat ulterior să clarifice și declarația controversată pe care a făcut-o în mai. Atunci  rapperul a fost criticat vehement dupa ce a declarat intr-un interviu televizat ca sclavia este ,,o simpla alegere”.

„Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta suna ca si cum a fost o alegere…”, a spus West.

West si-a nuantat ulterior declaratia, spunand ca a facut, de fapt, o paralela cu viziunea artistica pe care se presupune ca ar trebui sa o aiba un artist afro-american. 

Kanye și-a rafinat declarația pentru Jimmy Kimmel spunând: ,,Ce e mișto în lumea asta e faptul că oamenii pot să te vadă într-o stare nu foarte bună, dar absolut autentică. Comentariile mele sunt un soi de sindrom Tourette, știți ce zic...?”, a spus Kanye. 

Kanye a mai vorbit și despre faptul că e bipolar. 

,,E important să vorbim despre sănătatea mintală, mai ales când persoana în cauză e și de culoare. În comunitatea noastră nu aveam terapeuți. Eu, de exemplu, nu am avut niciodată parte de tratament sau de medicamente. Cu toate astea, cred că e bine că mama nu mi-a dat medicamente când eram mic.”, a spus starul. 

Rapperul american a spus prima dată că e bipolar în luna mai, într-un interviu pe care l-a acordat după lansarea albumului "Ye".

"Nu am fost diagnosticat cu boala asta decât în urmă cu un an, când aveam 39 de ani", a spus rapperul, care atunci a refuzat, totuși, să spună despre ce tulburare psihică e vorba. 

În „Yikes", o piesă de pe noul său album, Kanye chiar cântă: "That's my bipolar shit, nigga, what? / That's my superpower, nigga, ain't no disability / I'm a superhero / I'm a superhero". 

Albumul, considerat a fi unul foarte dark, are și multe piese în care Kanye cântă despre sinucidere. 

Surse din anturajul vedetei au declarat că soția acestuia, starleta Kim Kardashian, e foarte îngrijorată că rapperul ar putea să urmeze calea altor vedete precum Chester Bennington sau Avicii și s-ar putea sinucide, mai ales că el a suferit în trecut și episoade de depresie severă. 

Kanye West a devenit cunoscut in anul 2000 si e castigator a 21 de premii Grammy. "Graduation", cel de-al treilea album al sau, a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice rap.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni