• PRO TV
  • Justin Bieber e în culmea fericirii. Are nouă surioară, pe nume Bay, care e adorabilă

Justin Bieber e în culmea fericirii. Are nouă surioară, pe nume Bay, care e adorabilă

Justin Bieber e în culmea fericirii. Are nouă surioară, pe nume Bay, care e adorabilă

Justin e din nou big brother, după ce soția tatălui său a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cântărețul canadian a dat sfară-n țară că e fericit nevoie mare.

Un nou membru și-a făcut loc în familia Bieber, după ce cea de-a treia soție a tatălui său, Chelsey, a adus pe lume o minunăție de fetiță. Bay este numele fetei, care a devenit astfel sora vitregă a lui Justin Bieber. Cântărețul s-a grăbit să anunțe minunea pe contul său de Instagram, iar mesajele de felicitare au curs în valuri. „Feceți cunoștință cu cel mai nou membru al familiei Bieber, sora mea mai mică, Bay Bieber”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare. Peste 4,7 milioane de admiratori ai săi au apreciat această veste, care a umplut de fericire întregul „clan” Bieber.

 

Meet the newest bieber, my little sister BAY BIEBER

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Chelsey Rebelo și Jeremy Bieber mai au împreună o fiică, pe nume Allie. În total, capul familiei Bieber e responsabil pentru venirea pe lume a cinci copii: superstarul Justin (24 de ani), Jazmyn (10 ani), Jaxon (9 ani), Allie (11 ani) și Bay (nou-născut).

Chelsey, în vârstă de 30 de ani, a devenit mama vitregă a lui Justin Bieber în luna februarie a acestui an, când s-a căsătorit cu tatăl lui, Jeremy. Nunta a avut loc în Jamaica, eveniment la care superstarul a fost însoțit de iubita lui de atunci, Selena Gomez.


Nunta tatălui lui Justin Bieber a avut loc în Jamaica. În dreapta, Chelsey în primele două luni de sarcină

Acum, Justin Bieber trăiește o altă poveste de dragoste, cu fotomodelul Hailey Baldwin (21 de ani), fiica actorului Stephen Baldwin. Cei doi s-au logodit luna trecută, când Justin i-a dăruit un inel fabulos, estimat între 250.000 și 500.000 de dolari. Canadianul a cerut-o de soție pe Hailey în Bahamas, la câteva luni de la debutul relației lor, însă nunta nu va avea loc mai devreme de anul viitor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni