Jamila, detalii despre povestea de dragoste dintre ea și soțul ei marocan

De 8 ani, Jamila ne împărtășește secretele culinare pe canalui ei de Youtube, unde are peste un milion de abonați. Prezentă în platoul emisiunii La Măruță, ea a povestit despre cale mai noi proiecte, dar și detalii din viața persoanlă.

Jamila a povestit că soțul ei este un ajutor de nădejde atunci când realizează filmulețele pentru canalul de Youtube, dar și pentru site-ul ei de rețete. El se ocupă de filmare și editare. Printre altele, Jamila a povestit cum s-au cunoscut pe Internet, el fiid de naționalitate marocan. 

”Eu am intrat pe mirc, pentru că am vrut să-mi exersez limba franceză. Iar el, nu știu...de plictiseală probabil...Apoi am vorbit pe yahoo messenger vreo doi ani, până când ne-am gândit dacă să ne vedem sau nu în realitate. El a venit în România și a rămas aici”, a mărturisit Jamila. 

De asemenea, Jamila a povestit despre intenția de a-și crea un studio, o bucătărie mult mai mare, în spatele casei ei. La acest proiect lucrează de zor și abia așteaptă să filmeze acolo noile rețete.

Urmărește materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni