• Emisiuni
  • La Măruță
  • Iulia Vantur danseaza ca la Bollywood, vineri, de la 16.00, la "Idoli la Maruta"

Iulia Vantur danseaza ca la Bollywood, vineri, de la 16.00, la "Idoli la Maruta"

Iulia Vantur danseaza ca la Bollywood, vineri, de la 16.00, la "Idoli la Maruta"

Dupa ce si-a gasit fericirea si linistea in India, Iulia Vantur vine “La Maruta” sa impartaseasca secretele acestui taram magic!

Vineri, 28 martie, de la ora 16.00, intr-o editie speciala si exotica, telespectatorii ProTV au parte de un real spectacol care imbina spiritualitatea orientala cu iubirea pentru muzica si dans! Iulia Vantur va dansa in direct la “Idoli la Maruta” la fel ca in super-productia care a lansat-o cu fast la Bollywood, “O Teri”.

In aceeasi editie, trupa de dans Shakti va face o demonstratie de maiestrie orientala, cantareata de muzica traditionala indiana Nalyni ii va incanta pe cei de acasa, iar intreg tabloul va fi condimentat cu o vizita pe care Maruta si Iulia Vantur i-au facut chef-ului Ashlie Dias intr-un restaurant indian.   

In urma cu cateva saptamani, extrem de fericita si solara, Iulia i-a povestit lui Catalin Maruta cat de bine s-a simtit pe platourile de filmare, insa a si cantat in hindi, in direct, un fragment din songul “Umbakkum”, in care danseaza si canta. Iulia a recunoscut ca pelicula “O Teri” i-a schimbat in mod pozitiv viata: “M-am distrat foarte mult, e o energie speciala, am luat-o mai mult de la dansatorii de acolo, cei cu care am colaborat in film”, a povestit ea. “Am fost guest star pentru unul din song-uri. Povestea videoclipului e cam asa: baietii incearca sa imi faca pe plac, sa imi intre in gratii, iar eu le spun ca nu. Sa vedem cum o sa primeasca in primul rand publicul piesa asta”, a mai adaugat Iulia.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni