• PRO TV
  • Fanii lor nu s-au obisnuit nici acum cu diferenta de statura dintre The Mountain si iubita lui 

Fanii lor nu s-au obisnuit nici acum cu diferenta de statura dintre The Mountain si iubita lui 

Fanii lor nu s-au obisnuit nici acum cu diferenta de statura dintre The Mountain si iubita lui 

Islandezul Hafthór Júlíus Björnsson, cel care il joaca pe Gregor Clegane in celebrul serial Game of Thrones, are o iubita pe jumatate cat el. Curiosi peste masura, fanii vor sa stie cum functioneaza relatia lor, cu asa diferente fizice.

Bjorsson a iesit de 3 ori cel mai puternic om din Europa pana acum, si de 7 ori cel mai puternic om din Islanda, iar incepand cu luna martie a acestui an, este si cel mai puternic om din lume.

Cu o inaltime de 2,06 metri si greutate de 180 de kilograme, este greu de crezut ca Bjornsson a reusit sa cucereasca o miniona. Kelsey Henson nu este nici ea straina de sport, insa diferenta de statura dintre cei doi este greu de trecut cu vederea.

La 1,57 metri, Kelsey cantareste, probabil, de cel putin 3 ori mai putin decat iubitul ei. 

Relatia celor doi a inceput dupa ce tanara i-a cerut actorului de 29 de ani sa faca o poza impreuna. Asta se intampla in septembrie 2017, iar cei doi sunt, in prezent, mai mult decat fericiti impreuna.
 


Printre multele intrebari mai mult sau mai putin politicoase, ale fanilor, acestia au vrut sa stie cum reusesc cei doi sa se sarute, iar dupa multe insistente, tanara le-a raspuns: ,,haha, el se apleaca, eu ma ridic pe varfuri. Sau pur si simplu spun, la naiba, ridica-ma!".
 


Desigur ca intrebarile intime nu s-au oprit aici, insa cei doi sunt destul de rezervati, in ceea ce priveste viata lor personala, iar raspunsurile s-au limitat la atat. :)
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni