• PRO TV
  • Emma Haslam, dansatoarea la bara de la Britain's Got Talent, vine astazi, de la 17.30, La Maruta!

Emma Haslam, dansatoarea la bara de la Britain's Got Talent, vine astazi, de la 17.30, La Maruta!

Emma Haslam, dansatoarea la bara de la Britain's Got Talent, vine astazi, de la 17.30, La Maruta!

Emma Haslam, dansatoarea la bara care a facut spectacol la preselectiiile de la "Britain's Got Talent", este invitata speciala a lui Catalin Maruta, in emisiunea de astazi, de la 17.30.

Ajunsa pentru prima data in Romania, Emma a facut show la bara si i-a dat lectii si Corinei! Astazi, de la 17.30, La Maruta vedeti cum s-au distrat fetele si cat de sexy au fost cele doua, desi una e XXL si cealalta... S!

Emma Haslam are 95 de kg si, desi nu arata ca un fotomodel e foarte sigura pe ea si foarte flexibila. Asa l-a cucerit pe sotul ei, John O’Toole, pe care l-a  cunoscut in adolescenta. 

Emma nu a fost niciodata slaba, dar asta nu a fost o problema  pentru el care s-a indragostit de personalitatea  ei. S-au intalnit la o pista de role si de atunci sunt impreuna. El e cu 2 ani mai mare decat ea si cu multe kilograme mai slab. Impreuna au o fetita de 4 ani, pe nume Brooke, care ii seamana foarte bine mamei. 

Pentru Emma tot ceea ce face pe scena inseamna sport, arta si spectacol. Luni, la Maruta, dansatoarea vine in platou si vrea sa faca un dans la bara cum nu s-a mai vazut pana acum in Romania, ba mai mult decat atat aceasta va dansa alaturi de Corina Bud si de alte vedete care isi vor dori sa invete sa se miste ca ea.

Emma a povestit ca a ajuns la show-ul Britain's Got Talent dupa ce a fost contactata de producatorii emisiunii: "M-au implorat sa vin la preselectii dupa ce au vazut un videoclip cu mine. A fost complet nebunesc! Simon mi-a spus ca sunt buna la ceea ce fac, iar David a fost de parere ca nu conteaza deloc greutatea mea", a spus tanara dupa ce a trecut in etapa urmatoare.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni