• Emisiuni
  • La Măruță
  • Reactia dura a Andei Adam la afirmatiile italianului Marco Pisani: "Mi se pare normal sa-mi apar demnitatea"

Reactia dura a Andei Adam la afirmatiile italianului Marco Pisani: "Mi se pare normal sa-mi apar demnitatea"

Reactia dura a Andei Adam la afirmatiile italianului Marco Pisani: "Mi se pare normal sa-mi apar demnitatea"

Dupa ce Anda Adam a spus ca nu are cu el mai mult de o relatie de amicitie, Marco Pisani vine la Maruta cu filmulete si mesaje care arata tot adevarul despre relatia lui cu artista

Update: Anda Adam a reactionat dur la afirmatiile italianului Marco Pisani si a amenintat ca va apela la avocati pentru a-si face dreptate si a-si apara demnitatea in fata dezvaluirilor lui Pisani. "Niste mesaje nu inseamna ca ai o relatie amoroasa cu cineva. Vreau sa se ocupe pe cale legala cei in masura legala sa faca asta. Nu vreau sa se creeze un precedent si cei cu care colaborez, orice barbat care o sa aiba o gluma cu mine, sa ma trezesc ca are o relatie amoroasa cu mine. Mi se pare normal sa imi apar demnitatea, atata timp cat stiu ca nu am facut nimic", a spus Anda, conform cancan.ro.

Italianul a povestit cum a ajuns el sa o alinte pe ea „viata mea” si ce declaratii de-a dreptul uimitoare ii facea Anda despre adevarata ei relatie cu Botezatu!

Cu dovezi incontestabile, Marco Pisani a rasturnat tot ce s-a crezut pana acum despre Anda si Bote! Italianul care se lauda cu masinile sale de lux, printre care un Rolls Royce, un Lamborghini, un Bentley, un Ferrari si un Aston Martin, spune ca Anda Adam i-ar fi confirmat ca a fost cu Botezatu doar pentru publicitate.

"Nu stiu de ce Botezatu a vorbit urat de mine. Eu cred ca Andei ii plac barbatii asa, bine facuti, cu carne, ca mine. Am dormit la ea, ea a adormit la mine, ne-am distrat asa, dar nu a fost iubita mea. Anda e o fata faina, nu sunt indragostit de ea, e un pic rece pentru mine, eu sunt mai pupacios” a povestit italianul la Maruta.

Pisani nu a vrut sa vorbeasca despre cadourile scumpe pe care se zvoneste ca i le—ar fi facut cantaretei. “E ceva urat sa vorbesti de cadou, nu e frumos. Daca faci un cadou, il faci din placere” sustine el.

Pentru a demonstra ca relatia lui cu Anda Adam a fost una reala, si nu inventata, italianul a aratat la Maruta mai multe mesaje de pe telefon, din luna septembrie, precum si imagini de pe camerele de supraveghere cu Anda Adam venind la locuinta lui.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni