Intalnirea TITANILOR: Cei de la Red Hot Chili Peppers au dat nas in nas cu Klitschko

05 Iulie 2012, 07:37


	Intalnirea TITANILOR: Cei de la Red Hot Chili Peppers au dat nas in nas cu Klitschko

Nu rata meciul Wladimir Klitschko – Tony Thompson, sambata, in direct la ProTV de la miezul noptii. Gala incepe pe www.voyo.ro de la 22:00, cu doi romani!

Inainte de meciul cu Thompson, Wladimir s-a intalnit cu trupa Red Hot Chili Peppers, care a sustinut un concert la Berna (vezi galeria foto). Cei din trupa s-au pozat cu campionul mondial si l-au incurajat pentru meciul de sambata.

Wladimir Klitschko nu este strain de lumea muzicala – cei de la Triggerfinger l-au vizitat in cantonament cu tot cu instrumente, iar Klitschko a facut spectacol la tobe. Trupa Triggerfinger va canta in noaptea meciului cel mai cunoscut single - "I Follow Rivers".

Campionul mondial s-a mai intalnit si cu Gene Simmons de la la Kiss la un show tv din germania si nu a ratat ocazia de a se poza cu el.

Wladimir isi pune in joc cele patru titluri, WBA, IBF, WBO si IBO in fata lui Tony Thompson, sambata, in direct la ProTV de la miezul noptii. Gala este transmisa in direct si integral pe www.voyo.ro de la 22:00, ora la care intra in ring si doi romani.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO