• PRO TV
  • Încă un motiv să vizitezi Austria. Un muzeu dedicat agentului 007 James Bond s-a deschis în Alpii austrieci

Încă un motiv să vizitezi Austria. Un muzeu dedicat agentului 007 James Bond s-a deschis în Alpii austrieci

Încă un motiv să vizitezi Austria. Un muzeu dedicat agentului 007 James Bond s-a deschis în Alpii austrieci

Fanii seriei „Bond” au încă o misiune care nu e, în niciun caz, secretă. Agentul 007 James Bond are un muzeu dedicat, inaugurat pe 12 iulie în Sölden, Alpii austrieci.

007 Elements este numele locului care a fost amenajat special pentru celebrul personaj de film. Muzeul e situat în clădirea restaurantului Ice-Q a hotelului Das Central, unde s-au filmat o parte din scenele peliculei Spectre (2015). Spațiul dedicat lui Bond, care a fost inaugurat oficial pe 12 iulie 2018, a fost construit la 3.048 de metri altitudine, pe muntele Gaislachkogl, în Alpii austrieci.

Admiratorii personajului și ai seriei de succes Bond vor putea găsi aici o multitudine de galerii high-tech interactive, care îi vor purta în universul lui 007. Un tur de muzeu costă 22 de euro pentru adulți și asigură acces la o expoziție de mașini conduse de actorii care l-au interpretat pe James Bond, imagini video cu scenele filmate aici pentru Spectre, recuzită de film, costume și ținute originale purtate de actorii din film, dar și gadgeturile high-tech folosite de agentul 007 împotriva răufăcătorilor. 

FOTO: Facebook 007 Elements

Înălțimea la care se află muzeul le permite vizitatorilor să vadă foarte bine toate locurile în care s-au filmat scene din Spectre, dar și să admire împrejurimile. 

În ianuarie și februarie 2015, Daniel Craig și 500 de membri ai echipei de producție au filmat în acest loc scenele din cel de-al 24-lea film al seriei Bond. Arhitectura futuristă a clădirii s-a pliat foarte bine pe nevoile realizorilor peliculei, care au transformat-o în clinică medicală de lux pe durata filmărilor.

Daniel Craig a confirmat că va juca rolul agentului James Bond și în cel de-al 25-le film al francizei, după luni întregi de frământări. Inițial el a lăsat să se înțeleagă că nu mai vrea să intre în pielea lui 007, însă la sfârșitul anului trecut a făcut anunțul care i-a bucurat pe fanii lui. Producătorii au anunțat că noul film Bond va fi lansat în 8 noiembrie 2019 în Statele Unite ale Americii. Primul film din serie a fost lansat în 1962 (Dr. No), cu Sean Connery în rolul lui James Bond.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni