In ce ipostaze tandre au fost surprinsi Cristiano Ronaldo si iubita sa Georgiana Rodriguez

23 Mai 2018, 14:46


	In ce ipostaze tandre au fost surprinsi Cristiano Ronaldo si iubita sa Georgiana Rodriguez

Cunoscutul footbalist Cristiano Ronaldo si iubita sa Georgiana Rodriguez, au fost surprinsi in ipostaze tandre pe o plaja din Ibiza, dupa un an de relatie in care acestia au fost destul de discreti.

Sportivul in varsta de 33 de ani si frumoasa bruneta in varsta de 24 de ani au fost pozati pe o plaja din Ibiza, petrecand timpul alaturi de cativa prieteni apropiati. 

Pe degetul tinerei a fost surprins un inel ce imediat a dus la ideea ca acestia doi isi vor oficializa relatia, declansand in presa internationala diferite speculatii, insa nimic nu a fost confirmat pana in acest moment.

Cuplul a intrat in atentia presei in anul 2016, atunci cand au aparut primele speculatii cum ca acestia formeaza un cuplu. 

Cristiano Ronaldo a ddevenit tata, din nou, in vara anului trecut. Are  gemeni, cu o mama surogat, iar la sfarsitul lui 2017 iubita lui a nascut o fetita. Aceasta este prima femeie din viata fotbalistului care ii daruieste un copil. Pentru ceilalti trei, se stie despre Cristiano ca apelat la mame surogat. 

Sursa foto: Gulliver/Splash News
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO