• Emisiuni
  • La Măruță
  • Idoli "La Maruta": Azi, de la 16.00, la ProTV, afli fascinanta poveste a Ilenei Sararoiu, o artista iubita de o tara intreaga si sora de suflet a Irinei Loghin

Idoli "La Maruta": Azi, de la 16.00, la ProTV, afli fascinanta poveste a Ilenei Sararoiu, o artista iubita de o tara intreaga si sora de suflet a Irinei Loghin

Idoli "La Maruta": Azi, de la 16.00, la ProTV, afli fascinanta poveste a Ilenei Sararoiu, o artista iubita de o tara intreaga si sora de suflet a Irinei Loghin

Editia speciala “La Maruta” de vineri, 31 ianuarie, de la ora 16.00 ii este dedicata artistei Ileana Sararoiu. Cu o voce care ii permitea sa cante de la muzica populara si romante pana la muzica usoara, Ileana Sararoiu si-a trait viata pe scena si a sfarsit fulgerator tot pe scena.

O legenda despre moartea ei mai socheaza si azi, la 35 de ani de la disparitia cantaretei. Vineri, intr-o editie cu totul speciala, “Idoli la Maruta” o prezinta, in imagini nemaivazute, pe Ileana Sararoiu, sora de suflet a Irinei Loghin, prietena divei Sara Montiel si colega indragita de toti mari artisti.

Iar Loredana si Maria Buza fac spectacol, de la ora 16.00, in numele marii artiste, in vreme ce ansamblul antrenat de Nea Marin incinge hora si oameni dragi ai Ilenei Sararoiu vor spune povesti surprinzatoare.


 

Iar de la ora 17.30, Maruta il arata tarii intregi pe romanul care a declansat un adevarat val de simpatie pe Facebook cand a anuntat ca vrea sa stranga 100.000 de like-uri pentru a se insura. 

Tanarul care s-a apucat sa stranga 100.000 de DA-uri ca sa se insoare si care a facut senzatie pe net cu o idee geniala va veni in platoul show-ului “La Maruta” impreuna cu iubita sa. 

Pentru ca i-a placut ideea acestui tanar, Maruta l-a cautat si l-a gasit, iar vineri il va arata tarii intregi. Ce-a fost in mintea lui cand s-a hotarat sa stranga DA-uri, cum a reactionat iubita lui si daca se vor casatori pana la urma, veti afla vinerea aceasta. 

 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni