• PRO TV
  • Henry și Baloo. Povestea fascinantă a celor două animăluțe care nu pot trăi unul fără celălalt

Henry și Baloo. Povestea fascinantă a celor două animăluțe care nu pot trăi unul fără celălalt

Henry și Baloo. Povestea fascinantă a celor două animăluțe care nu pot trăi unul fără celălalt

Se spune din cele mai vechi timpuri că pisica și câinele au fost cei mai buni prieteni, până în momentul când aceștia s-au "certat".  Mituri și legende s-au dezvoltat în fiecare cultură despre ura dintre cele două rase, însă nimeni nu știut să spună cu exactitate de ce câinele urăște atât de mult micile feline.

Știm cu toții că de la orice regulă există o excepție. Ce faci atunci când lururile sunt duse la extrem iar un câine și o pisică nu pot trăi unul fără celălalt? Ei bine, uite că se întâmplă. Ce-i drept, dacă ajungi să crești două animăluțe de mici, există toate șansele că acestea să devină de nedespărțit, însă nu întotdeauna este așa.

Henry și Baloo, sunt cele două animăluțe care au ajuns adevărate vedete pe Instagram datorită iubirii ce și-o poartă reciproc. Au fost adoptate de către un cuplu de Americani, ce în prezent sunt stabiliți în statul Colorado, Statele Unite ale Americii. Cynthia Bennett, tânăra care l-a adoptat atât pe Henry cât și pe Baloo recunoaște că se simte extrem de atașată de cei doi.

L-a adoptat pe Henry, încă din anul 2014, în cadrul unui eveniment de adopție, fiind unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa. "Ne-am uitat în jur și l-am văzut pe Henry. Au spus că avea doar 3 luni și jumătate, însă era de 5 ori mai mare decât ceilalți pui. Avea picioarele lungi și o construcție a corpului de câine lup sau Husky." potrivit site-ului thedodo.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes I feel like I pulled them right out of a storybook.

A post shared by Henry + Baloo ???????? (@henrythecoloradodog) on

"Când m-a văzut, a sărit în brațele mele și a rămas acolo. Atunci a fost momentul când am decis că se va întoarce cu noi acasă. Cred că îl adoptasem de 3 zile și deja plănuisem prima drumeție cu el, în Colorado Springs. A găsit cea mai abruptă și mai înalta piatră și a fugit până în vârf pentru a vedea priveliștea.", a declarat Bennett.

La scurt timp, cuplul de americani au decis să-i caute un partener de aventură noului membru care intrase în familia lor. Asta pentru că nu îi numesc niște simple animale de companie, ci îi consideră membrii ai familiei.

Baloo, pisica salvatoare, așa îi place lui Bennett să o numească, a fost adoptată dintr-un  adopost local la scurt timp după Henry. Este un amestec de pisici pe bază siameză de care tânăra s-a atașat din prima clipă.

"Are fix personalitatea pe care o căutăm. Am mai văzut pisici însă ea a fost cea mai potrivită. Știam că am nevoie de o pisica care meargă cu noi în drumeții." a spus Bennett.

Au o relație specială, sunt împreună peste tot și au o adevărată comunitate de oameni care îi adoră și îi răsplătește cu o mulțime de aprecieri pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I ever want is to go on endless adventures with my three boys ❤️

A post shared by Henry + Baloo ???????? (@henrythecoloradodog) on

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni