• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gabi Bădălău și-a făcut testul toxicologic. Care au fost reacțiile Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău și-a făcut testul toxicologic. Care au fost reacțiile Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu continuă seria dezvăluirilor despre Gabi Bădălău, în lupta pentru custodia copiilor. Reporterii emisiunii ”La Măruță” i-au adresat un interviu, imediat după încheierea unei ședințe de judecată. 

Claudia și-a exprimat opinia vizavi de testul toxicologic (privind consumul de droguri) pe care soțul ei l-ar fi făcut înainte și care a ieșit negativ. Artista este convinsă că testul ar fi fost pozitiv, dacă se făcea pe baza analizei firului de păr. 

Pe de altă parte, Gabi Bădălău spune că nu are nimic de ascuns:  ”Eu am făcut testul acesta pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru că mi s-au părut niște acuzații foarte grave și nefondate”.

În timpul interviului, Claudia Pătrășcanu a făcut și alte dezvăluiri legate de viața ei alături de Gabi Bădălău. Ea a răspuns la unele declarații de-ale soțului, precum că tot acest proces ar fi legat de bani: 

”Eu îmi vreau doar banii mei, doar munca mea. Am muncit pentru această familie. Vreau banii din chiria garsonierei pe care am avut-o în timpul căsniciei, iar Gabi îmi lua banii și juca la cazino.(...) Vreau banii de la petrecerile copiilor noștri, de la moț, de la botez,... l-am sfătuit să-i punem într-un cont, pentru școli, iar el a luat banii și a luat un excavator. Vreau banii mei, munciți de mine. În momentul când veneam de la concerte, mama lui îmi lua banii, ca să nu fiu pe picioarele mele...”

”În 2019, am avut agenda plină cu concerte. Banii mei sunt la soacra mea, pe genți și pe pantofi...am fost un om prost de bun”, a mai adăugat artista. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni