• PRO TV
  • Fotomodelul preferat al Rihannei a născut imediat după ce a defilat aproape dezbrăcată

Fotomodelul preferat al Rihannei a născut imediat după ce a defilat aproape dezbrăcată

Fotomodelul preferat al Rihannei a născut imediat după ce a defilat aproape dezbrăcată

New York Fashion Week a marcat încă o premieră în istoria prezentărilor de modă. O tânără fotomodel a fost luată cu salvarea la scurt timp după ce și-a încheiat defilarea pe catwalk fiindcă a intrat în travaliu. 

Slick Woods (22 de ani) este imaginea liniei vestimentare a celebrei cântărețe Rihanna. Ea a defilat în cadrul New York Fashion Week însărcinată în nouă luni. La scurt timp după ce și-a încheiat prezentarea de lenjerie intimă, Woods a solicitat asistență din partea paramedicilor fiindcă a intrat în travaliu în culise. Transportată la spital, fotomodelul preferat al Rihannei a născut un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Saphir.

Tatăl copilului este Adonis Bosso (27 de ani), și el fotomodel. Într-un interviu recent, Adonis a declarat că fiul lor este un dar divin, a cărui venire pe lume este extrem de așteptată. La rândul ei, Slick se declara norocoasă fiindcă urma să devină mamă. „Dacă nu aveai speranță pentru viitor, trebuie să-ți schimbi părerea. Poți crea viață, indiferent ce vrei să fie. Cu cât ai mai mulți copii care să ducă acest mesaj mai departe, cu atât se vor naște mai multe idei. Trebuie să-ți pregătești armata”, a declarat Woods, conform Elle UK.


Slick Woods nu e primul fotomodel care rupe barierele pe catwalk. La jumătatea lunii iulie, modelul american Mara Martin a defilat în cadrul Săptămânii Modei de la Miami în timp ce-și alăpta fiica de cinci luni. Mara Martin a explicat gestul ei extrem într-un interviu exclusiv acordat Perfecte.ro. Citiți interviul aici.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni