• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fosta soție a lui What's UP iubește din nou. Simina are o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe

Fosta soție a lui What's UP iubește din nou. Simina are o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe

What's UP și Simina și-au spus adio acum câțiva ani, după mulți timp de când formau un cuplu. Acum, cei doi au o relație de prietenie și și-au refăcut viețile amoroase. Dacă What's UP a expus-o pe iubita lui, Simina a fost foarte secretoasă în privința noii relații.

Invitat în emisiunea La Măruță alături de Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe, What's UP a dat-o de gol pe Simina, fosta lui soție, care era prezentă în platou. "Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiie lor au fost prietene, mergând mai departe, fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție. Max este un tânăr foarte mișto, să-l vedeți cum dă rap", a declarat What's UP.  

Deși s-a scris de mai multe ori în presă că Simina ar avea o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, aceasta nu a recunoscut acest lucru. 

Îndemnat de Cătălin Măruță, cel care i-a fost naș la nunta cu Simina, What's i-a cerut iertare fostei lui soții, în direct: "Fosta mea soție, mă bate nașu' la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu' de naș, că e nașul meu."

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni