• PRO TV
  • Elon Musk, CEO Tesla / SpaceX: „Mi-am alocat 10 ore pe săptămână pentru a căuta această femeie”

Elon Musk, CEO Tesla / SpaceX: „Mi-am alocat 10 ore pe săptămână pentru a căuta această femeie”

Elon Musk, CEO Tesla / SpaceX: „Mi-am alocat 10 ore pe săptămână pentru a căuta această femeie”

Elon a povestit cum arată o zi normală din viața lui în cadrul întrunirii anuale a acționarilor Tesla și, în paralel, a făcut și un portret-robot al femeii ideale (pe care, spune el, încă nu a găsit-o).

Dacă ești Elon Musk, e foarte posibil să îți petreci săptămâna jonglând cu trei-patru companii care valorează (fiecare) miliarde de dolari, visând la Marte, la o vacanță alături de cei 5 copii pe care îi ai și, poate, la o cină romantică cu una dintre modelinele care îți dau târcoale.

Programul lui Musk e constant subiectul fascinației colective: cum poate un singur om să conducă atâtea companii atât de diferite în timp ce pune la cale planuri de colonziare a planetei Marte și în timp ce pare să fie non-stop activ pe Twitter? 

Quartz a pus cap la cap declarațiile mogulului tech și a publicat un material în care încearcă să reconstruiască programul zilnic al lui Musk.

Deloc surprinzător, scrie Quarz, Musk își petrece majoritatea timpului conducându-și companiile: The Boring Compay, Tesla Motors, Space X, Hyperloop One, Open A.I. și Neuralink. În urmă cu un an, mogulul declara că săptămâna lui are 100 de ore de muncă, dar când și-a dat seama că nu mai are timp pentru copiii lui, a ,,redus” timpul alocat muncii la ,,doar” 80 sau 90 de ore. E un ritm infernal, dar Musk spune că are o armă secretă: cafeaua. Mai precis, el a recunoscut că bea opt doze de Coca-Cola zilnic, pe care le completează și cu câteva căni foarte mari de cafea. ,,De obicei sunt atât de agitat încât simt că nu mai văd, simt că îmi pierd vederea periferică. Am început, totuși, să reduc cantitatea, știu că nu îmi face bine.”, a recunoscut el într-un interviu acordat publicației Inc.com.

În ceea ce privește programul de somn, Musk spune că merge la somn (cel mai devreme) la ora 1 și se trezește la 7. ,,Nu am nevoie de mai mult de șase ore de somn pe noapte. Dar recunosc că dacă dorm mai puțin pot să fiu foarte grumpy.”, a spus el într-un interviu acordat în 2015. 

Referitor la felul în care jonglează cu companiile sale, antreprenorul spune că 90% din timp și-l petrece mai ales la Tesla și SpaceX. El a declarat că uneori ziua lui de lucru arată astfel: lunea zboară în Los Angeles pentru a coordona activitatea SpaceX, apoi marțea zboară înapoi la sediile Tesla, după care continuă naveta între cele două companii. Într-un interviu recent el a recunoscut că în prezent petrece totuși mai mult timp la Tesla, care e ,,a drama magnet”, comparativ cu SpaceX.

Nu e clar cât timp își petrece Musk cu cei 5 copii, dar se pare că ei și-ar petrece cam 4 zile pe săptămână alături de tatăl lor, potrivit biografiei lui Musk, scrisă de Ashlee Vance. Vance scrie că băieții se urcă în avion și merg oriunde se află tatăl lor în acel moment. ,,Cred că sunt un tată bun. Încerc să petrec cât de mult timp pot cu ei și îi iau oriunde merg eu.”, declara Musk la un moment dat.

Ca un adevărat geek și control freak, Musk are și un ,,dating plan”. Quartz scrie că magnatul a decis să își aloce 10 ore pe săptămână pe care să le dedice întâlnirilor. ,,Trebuie să îmi găsesc o iubită potrivită. Nu vreau doar o fată frumoasă, cu care să nu am ce vorbi. Vreau o femeie care să mă provoace. De asta mi-am alocat 10 ore pe săptămână pentru a căuta această femeie.”, a explicat el.

Musk mai spune că își dedică 10 ore pe zi cărților, iar în restul timpului se dedică jocurilor video, care, spune el, îl relaxează. ,,Fac lucruri normale în timpul meu liber, citesc, joc video game-uri, ascult muzică, văd filme, deși nu prea multe... mă văd cu prietenii, o mai iau razna pe Twitter, lucruri normale, nimic special. Dar de obicei recunosc că e more work and less play.”, a conchis el. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni