• Emisiuni
  • La Măruță
  • Femeia-vampir socheaza din nou. A vrut sa sparga barierele sociale, iar acum succesul este de partea ei. Vezi ce face cand nu apare la televizor

Femeia-vampir socheaza din nou. A vrut sa sparga barierele sociale, iar acum succesul este de partea ei. Vezi ce face cand nu apare la televizor

Femeia-vampir socheaza din nou. A vrut sa sparga barierele sociale, iar acum succesul este de partea ei. Vezi ce face cand nu apare la televizor

Maria Jose Cristerna este o femeie originara din Mexic care a investit sute de mii de dolari in aspectul fizic. Spre deosebire de alte reprezentante ale sexului frumos care vor sa semene cu modelele din reviste, Maria s-a uratit intentionat insa. Motivul?

Vine dintr-o familie religioasa, desi e greu de crezut. Maria Jose Cristerna Mendez s-a nascut in Guadalajara, Mexic si este catolica.  Infatisarea ei socheaza pe oricine, iar asta e un avantaj in meseria ei: este DJ si oamenii se inghesuie sa o vada noaptea la platane. 

In timpul zilei insa, femeia de 36 de ani duce o viata normala. A fost avocat, dar a renuntat la aceasta profesie pentru a deveni DJ, iar programul de acum ii da ocazia sa petreaca timp cu cei patru copii ai sai. 

Mexicanca isi doreste sa arate ca un vampir, motiv pentru care si-a implantat coarne de titan, si-a modelat dintii ca sa semene cu colti si si-a facut numeroase piercing-uri si tatuaje. Atunci cand nu participa la emisiuni televizate, Maria merge la evenimente si festivaluri, dar in acelasi timp lupta pentru ca oamenii sa uite de prejudecati. 

 

"Discriminarea pentru tatuaje se pedepseste cu 3 ani de inchisoare", sau "Ca sa tie toata lumea: femeile lupta si rezista", sunt numai cateva dintre cele mai recente mesaje de pe pagina oficiala a femeii. 

 

"Am ales sa imi modific corpul in acest fel pentru ca am un apetit aparte pentru extrem. Viata este mult prea scurta si uneori o irosim, asa ca am vrut sa profit de timpul pe care il am si sa imi exploatez frumusetea. Pentru mine asta inseamna frumusetea", a spus Maria.

Maria isi tine mereu fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata ei si, chiar daca sunt o multime de comentarii rautacioase la adresa sa, Femeia-vampir le multumeste de fiecare data celor care ii sunt alaturi si o sustin:"Mary Jose Cristerna, o femeie la fel ca voi, care acum 10 ani a decis sa lupte contra prejudecatilor, contra abuzului domestic, care a decis sa lupte pentru drepturile ei. Sunt mama a patru copii, dar si femeie care are dreptul la viata, la demnitate. Lupt si pentru a le lua apararea acelor femei care au trecut prin suferinta mea. Lupt pentru o viata mai buna pentru ca suntem toate, copii, mame, surori. Spune nu violentei de gen", a marturisit femeia pe pagina ei de Facebook. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni