• Emisiuni
  • La Măruță
  • Feli Donose, declarații suprizătoare în emisiunea La Măruță. Artista a recunoscut că a apelat la terapeut: "Am obosit"

Feli Donose, declarații suprizătoare în emisiunea La Măruță. Artista a recunoscut că a apelat la terapeut: "Am obosit"

Simpatica cântăreață Feli, cea care părea că le-a desenat pe toate în creioane colorate, a venit pe canapeaua lui Măruță și a admis că deși ea era cea care îndemna să dăm timp timpului... nu a mai putut să ofere din timpul ei!  

Ce fază nașpa am avut o vreme. Toată pandemia am zis că sunt bine, dar m-a afectat: dorul de scenă. M-am trezit într-o realitate a mea, în care am văzut că lumea nu o să fie mai bună, ci o să fie opusul”, a spus Feli, comentând o parte dintre mesajele pe care le-a postat pe contul ei de Instagram în ultima vreme.

Și eu m-am făcut mai rea... nu mai spun DA la orice doar ca să nu supăr pe careva. Din nevoia de a fi iubită, din nesiguranță. Dar m-a obosit foarte tare și mi-am scos masca acum”, a completat ea. Ce a declanșat totuși această schimbare în viața vedetei? 

Răspunsul l-a oferit tot ea: ”Mi-am zis că ar trebui să fiu un exemplu de realitate într-o lume care se pictează reală, dar este falsă. Am ales să le arăt oamenilor care mă urmăresc... că suntem la fel! Am obosit să fiu pe placul tuturor și asta m-a făcut foarte nefericită”.

Deși a admis că a avut un terapeut, în viața ei au contat foarte mult prietenii: ”Am făcut o curățenie, am rămas doar cu prietenii adevărați. Decât să dau o energie grea copilului meu, mai bine așa. Trebuie să o faci, dar nouă ne place viața toxică”. Concluzia discuției a fost că această perioadă a fost, în fapt, o eliberare, o revenire la cea care era înainte de celebritate: ”Simțeam că oamenii îmi transmiteau – nu trebuie să mai fii fericită”.

De luni, Cătălin Măruță revine, live, zi de zi, de la ora 15:00 cu noi interviuri și declarații în exclusivitate și cu momente care fac ziua să fie mai bună! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni