• Emisiuni
  • La Măruță
  • Eva Maria Ioana a implinit un an! Ce imagine adorabila a publicat Andra pentru a marca aniversarea fetitei sale

Eva Maria Ioana a implinit un an! Ce imagine adorabila a publicat Andra pentru a marca aniversarea fetitei sale

Eva Maria Ioana a implinit un an! Ce imagine adorabila a publicat Andra pentru a marca aniversarea fetitei sale

Catalin si Andra Maruta se pot considera doi oameni impliniti. Acestia au o familiei frumoasa si fericita, iar ei sunt indragiti de milioane de oameni. Fiecare imagine publicata de cei doi primeste zeci de mii de like-uri, iar mesaje in care prietenii virtuali isi exprima complimentele nu se lasa niciodata asteptate.

Andra si Catalin Maruta au devenit parintii unei fetite pe data de 23 iulie 2015, iar fanii au aflat imediat aceasta veste si s-au bucurat imediat de primele imagini cu micuta Eva Ioana Maria. De atunci, cei doi parinti publica constant fotografii cu fetita lor, iar imaginile strang zeci de mii de aprecieri din partea sustinatorilor.

In ziua in care micuta Eva Maria a venit pe lume, Catalin Maruta i-a urat bun venit printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook: "Bine ai venit Eva Maria Ioana - 3,630kg si 50cm - nota 10! Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase!".

La un an de la marele eveniment, Andra a postat o imagine adorabila in care apare alaturi de fiica sa. Fotografia a venit insotita si de o urare care marcheaza aniversarea de un an a Evei: "Exact acum un 1 an ai aparut in viata mea si mi-ai implinit visul de a avea si o fetita! Te iubesc si iti multumesc pentru fiecare clipa! La multi ani, Eva!".


Fara urma de indoiala, Eva Maria este o micuta adorabila care a mostenit trasaturile frumoase ale parintilor sai. Vezi mai jos o serie de imagini care o prezinta pe fetita Andrei si a lui Catalin Maruta in ipostaze dragalase.





Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni