• Emisiuni
  • La Măruță
  • Este sau nu însărcinată Iulia Albu? Ce declarații a făcut stilista în emisiunea lui Măruță

Este sau nu însărcinată Iulia Albu? Ce declarații a făcut stilista în emisiunea lui Măruță

Iulia Albu a împărțit internetul în două după ce a postat o fotografie cu burtica de gravidă pe Instagram. În timp ce unii dintre urmăritori s-au gândit că este vorba despre o poză de arhivă, alții s-au grăbit să spună că vedeta așteaptă al doilea copil. 

Stilista a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru celebra rubrică Marțea Neagră cu Iulia Albu. Pentru a spori suspansul, vedeta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, extrem de largă, care nu se mula pe talie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

„Este un caftan. Am vrut să fac o schimbare (…) Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela pentru că ea a dorit lucrul acesta. Mi-a spus: mami, vreau și eu să văd o fotografie cu tine de când erai însărcinată cu mine. Și eu am spus ok. Și a spus de ce nu o postezi pe Instagram? Iar eu am postat-o, pentru că ea și-a dorit lucrul ăsta. N-am spus că sunt însărcinată sau ceva. În schimb, voi fi însărcinată. Când? Veți afla într-un episod viitor”, a glumit Iulia Albu.

După ce a clarificat misterul legat de poza în care apare gravidă, criticul de modă a vorbit despre evoluția vestimentară a mai multor vedete din România, printre care și Andreea Esca sau Ștefan Bănică Jr. 

“Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pârva. Ștefan și Lavinia nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere. Ținutele lor n-au nicio legătură una cu cealaltă. Este un lucru foarte prost. Iar el pare tot timpul că și-a încropit ținuta în ultimul moment” , a declarat Iulia Albu. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni