• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emisiunea "La Maruta" a inscris numele maestrului Radu Beligan in Cartea Recordurilor

Emisiunea "La Maruta" a inscris numele maestrului Radu Beligan in Cartea Recordurilor

Emisiunea "La Maruta" a inscris numele maestrului Radu Beligan in Cartea Recordurilor

Maestrul teatrului romanesc, Radu Beligan, a reusit nu numai sa traiasca o viata demna de Cartea Recordurilor, ci si sa ii inspire pe cei din jur sa faca la fel: 95 de ani de viata, 75 de ani de cariera si calatoria continua!

La initiativa emisiunii "La Maruta", maestrul Radu Beligan isi gaseste acum numele inscris in Cartea Recordurilor, care i-a recunoscut astfel meritele profesionale. 

In cadrul unui prestigios eveniment care a avut loc duminica, pe 15 decembrie, la Teatrul National, imediat dupa piesa “Egoistul”, jucata si regizata de maestrul Beligan, acesta a primit titlul de “Cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru”.

 

In cadrul acestui eveniment special, organizat impreuna cu Teatrul National Bucuresti, Catalin Maruta i-a inmanat distinctia lui Radu Beligan chiar pe scena, actorul devenind astfel un maestru de Cartea Recordurilor.

“Impreuna cu echipa mea de la emisiunea “La Maruta”, dupa o munca sustinuta de 3 luni, dupa multe eforturi si multa implicare, am reusit sa-l includem pe maestrul Radu Beligan in Cartea Recordurilor. Domnia sa este, la ora actuala, actorul cu cea mai lunga activitate desfasurata pe o scena de teatru de pe intreg mapamondul! Guinness World Records, cartea care aduna cele mai spectaculoase personalitati si performante, il va avea acum si pe maestrul Radu Beligan in paginile sale si recunosc ca sunt foarte mandru ca emisiunea “La Maruta” a facut aceste demersuri pentru un titan al lumii artistice romanesti”,
a declarat Catalin Maruta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni