• PRO TV
  • Mandinga lanseaza o piesa noua dupa duelul de la "Dansez pentru tine"

Mandinga lanseaza o piesa noua dupa duelul de la "Dansez pentru tine"

Mandinga lanseaza o piesa noua dupa duelul de la "Dansez pentru tine"

Saptamana aceasta, Elena, solista trupei Mandinga a fost condamnata la duel in cadrul show-ului "Dansez pentru tine".

Elena Ionescu a facut o promisiune fanilor pe pagina de Facebook a trupei: dupa duel, Mandinga va lansa o piesa noua, iar Freek va deveni coregraful formatiei.

"Am muncit foarte mult pentru acest duel, vreau sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-l ajuta pe Freek. Voi, cei de acasa aveti insa cuvantul decisiv si puterea de a-i indeplini visul. Eu pot insa sa va promit un lucru: daca vom trece cu bine peste duel Mandinga va lansa o piesa noua, iar Freek va deveni coregraful nostru. Am vrea ca el sa pregateasca dansul pentru urmatorul nostru clip, pentru ca in aceasta competitie el mi-a fost mai mult decat partener, mi-a fost un adevarat profesor. Si, pentru ca aceasta colaborare sa inceapa frumos, stiu ca isi doreste foarte mult o pereche de adidasi..magici, cu care sa faca minuni pe ringul de dans. Promit sa ma ocup si de asta" a scris Elena Ionescu.





Duelul se va da saptamana aceasta intre Elena Ionescu si Freek si Iulia Clisu si Dima Trofim. Ca de obicei, telespectatorii pot salva perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Elena" sau "Dima", sau sunand la 0900. 760. 404 pentru Dima si la 0900. 760. 405 pentru Elena.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni