• PRO TV
  • E foarte frumoasa! Cat de bine seamana Makena sora lui Taylor Lautner, cu starul din "Rapirea" si "Twilight"

E foarte frumoasa! Cat de bine seamana Makena sora lui Taylor Lautner, cu starul din "Rapirea" si "Twilight"

E foarte frumoasa! Cat de bine seamana Makena sora lui Taylor Lautner, cu starul din "Rapirea" si "Twilight"

Actorul care a interpretat rolul lui Jacob Black in seria "Twilight" si Nathan in "Rapirea" a facut si inca furori in randul tinerelor. Putini stiu insa ca are o sora frumoasa, care ii seamana foarte bine.

Faptul ca a primit rolul lui Jacob in seria filmelor "Twilight" i-a schimbat radical viata lui Taylor Lautner si l-a transformat peste noapte din copil-vedeta, in star international. Pentru a aparea in film, a facut sacrificii enorme, care l-au propulsat la Hollywood.

Chiar daca e extrem de cunoscut, tanarul nu uita de unde a plecat si prefera sa-si pastreze o imagine autentica in fata fanilor. Pentru aceasta, profita de conturile de socializare si le arata instantanee din viata lui de zi cu zi, laudandu-se cu prietenii si membrii familiei care i-au fost mereu aproape.

 

HAPPY BIRTHDAY to my beautiful 18 year old sis! Love you @makenalautner

A photo posted by Taylor Lautner (@taylorlautner) on


Taylor e mandru mai ales de sora lui, Makena, care a implinit 18 ani si este studenta a Universitatii Belmont. Spre deseobire de actor, frumoasa care ii seamana foarte bine nu a ales insa o cariera sub lumina reflectoarelor, ci prefera sa se axeze pe studii.

 

A photo posted by Makena Lautner (@makenalautner) on


Taylor s-a nascut pe 11 februarie 1992 in Michigan si a aparut in serialul "My Wife & Kids" in anul 2001. El a jucat unul dintre rolurile principale ale peliculei pentru copii "The Adventures of Shark Boy & Lava Girl 3D" in 2005. In 2007, a fost selectat sa joace rolul lui Jacob Black in saga "Twilight" si de atunci cariera lui a cunoscut o noua dimensiune, el fiind indragit de pustii din intreaga lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni