• Emisiuni
  • MasterChef
  • Primele eliminari de la MasterChef. Dupa preselectii, ceapa face diferenta intre concurenti

Primele eliminari de la MasterChef. Dupa preselectii, ceapa face diferenta intre concurenti

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Primele eliminari de la MasterChef.</span> Dupa preselectii, ceapa face diferenta intre concurenti

Ce au in comun un taximetrist, o contabila si un invatator? Pasiunea pentru gatit, cea care ii aduce marti seara la “MasterChef” in fata juriului format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, in ultima parte a etapei preselectiilor.

Pe 3 aprilie de la 20.30 la Pro Tv alte zeci de arome si ingrediente amestecate cu maiestrie se vor perinda in fata celor trei jurati cu scopul de a obtine biletul de trecere in urmatoarea etapa: sortul “MasterChef”.

Daca o contabila va miza in competitie pe un inedit preparat de origine coreeana, iar o alta concurenta va aduce in fata juratilor un platou exotic de paella cu fructe de mare, marti seara nu vor lipsi nici preparatele traditionale romanesti, cum ar fi sarmalutele.



Sortul “MasterChef” nu se obtine insa usor, astfel ca juratii vor imparti in stanga si-n dreapta verdicte dure, precum “e sub nivelul oricarei bucatarii”. Surpiza va fi insa maxima pentru unii concurenti care vor primi poate cele mai frumoase cuvinte de lauda din partea unor specialisti. “Cred ca sunt putin mai mandru decat dumneavoastra”, va spune Florin in fata unui preparat gatit ca la carte, in vreme ce un alt concurent va fi de-a dreptul coplesit sa auda ca a gatit cel mai bun preparat de la “MasterChef”!

Ceapa – o etapa eliminatorie

Tot in editia de marti seara, cei care au primit din partea juriului sortul “MasterChef” vor intra in urmatoarea etapa a show-ului, in care se vor confrunta cu o proba eliminatorie. Aparent banala, ceapa va fi cea care va face diferenta pentru ca aceasta cere multa maiestrie, precizie si talent. Taiata corect, asa cum o face un bucatar profesionist, ceapa va fi cea care va decide cine merge mai departe in competitie.

Toti concurentii care au obtinut un sort “MasterChef” vor intra in aceasta proba si vor avea la dispozitie doua boluri mari, pe care sa le umple cu ceapa taiata in doua feluri. Acestia vor fi atent supravegheati de cei trei jurati, astfel ca orice greseala va fi dur taxata. La final, numai 41 de concurenti vor trece de aceasta proba si vor merge mai departe in concurs, fiind cu un pas mai aproape de mult ravnita bucatarie “MasterChef”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni