• Emisiuni
  • La Măruță
  • Inca o lovitura pentru familia Lis. Medicii le-au dat inca o veste proasta Oanei si lui Viorel Lis

Inca o lovitura pentru familia Lis. Medicii le-au dat inca o veste proasta Oanei si lui Viorel Lis

Inca o lovitura pentru familia Lis. Medicii le-au dat inca o veste proasta Oanei si lui Viorel Lis

"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

La cateva luni dupa ce a aflat ca Viorel Lis are leziuni pe creier care ii cauzeaza acestuia pierderi de memorie, sotia lui, Oana, a ajuns la capatul puterilor. Saptamana aceasta, Viorel Lis a ajuns de urgenta la spital dupa un episod care a facut-o pe sotia lui sa se gandeasca la ce e mai rau.

Oana Lis:" A avut crize puternice, a lesinat, nu stia cine sunt. Este irascibil,nu stie cine sunt si asta il sperie. Trebuie sa ma pregatesc pentru ce e mai rau", a povestit ea.

Pe langa gravele probleme de sanatate pe care le are,  medicii au descoperit ca Viorel sufera si de afectiuni la nivelul prostatei.

In toata aceasta perioada, blonda si-a ingrijit cu devotament si afectiune sotul bolnav, insa teama ca ar putea sa-l piarda pe cel care i-a fost alaturi mai bine de 15 ani a facut-o pe Oana sa regrete ca nu a facut un copil cu fostul edil al Capitalei si sa se gandeasca serios la inseminarea artificiala.

In urma cu cateva luni, Viorel Lis a aparut pentru ultima data intr-o emisiune, La Maruta, unde a vorbit despre regretele sale, dar si despre cat de greu ii este sa faca fata unei boli atat de grave.

Viorel si Oana Lis au venit impreuna in emisiunea "La Maruta", unde au marturisit ca le pare rau ca nu au decis la timp sa faca un copil. Blonda a povestit ca se gandeste din ce in ce mai serios sa se insemineze artificial sau sa adopte un copil.

"Ma doare sa imbatranesc si ca nu avem un copil impreuna. Mi-ar placea sa ma inseminez, ori sa infiez un copil", a marturisit Oana, care a dezvaluit ca ea si Viorel nu s-au gandit sa faca un copil deoarece nu se gandeau ca relatia lor va dura atat de mult si ca vor ajunge in situatia de a nu se avea decat unul pe celalalt.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni