• PRO TV
  • Donald Trump a candidat la președinție pentru că era gelos pe Gwen Stefani. Cine îi aduce această acuzație

Donald Trump a candidat la președinție pentru că era gelos pe Gwen Stefani. Cine îi aduce această acuzație

Donald Trump a candidat la președinție pentru că era gelos pe Gwen Stefani. Cine îi aduce această acuzație

Potrivit revistei People, Michael Moore (64 de ani) îl acuză pe Donald Trump (72 de ani) că și-a anunțat candidatura la președinție după ce a aflat că Stefani (48 de ani) a câștigat mai mulți bani decât el ca antrenor în cadrul emisiunii „The Voice”, difuzată pe NBC.

Material de Ionela Lupu

Conform lui Moore, Donald Trump a candidat la președinție după ce a aflat că NBC i-a oferit cântăreaței americane un contract de 10 milioane de dolari. Revista People scrie că suma încasată de Stefani a fost cu mult peste cea pe care o primea Trump pentru emisiunea sa, „The Apprentice”, difuzată tot pe NBC.

Moore susține că Trump s-a gândit să candideze la președinție tocmai în speranța că știrile despre candidatura sa le vor dovedi celor de la NBC că el e mult mai popular decât Stefani. 

„Trump spunea și în 1998 că vrea să candideze, dar nu a vorbit niciodată serios. Nu există niciun penthouse în Casa Albă. Plus că un om ca el nu ar fi vrut niciodată să trăiască într-un oraș cu populație majoritar de culoare. Doar încerca să capete o contra-ofertă din partea unui alt post de televiziune.”, a spus Moore într-un interviu acordat THR și citat de People.



În foto: Michael Moore (stânga) și Gwen Stefani (dreapta)

Președintele american a declarat ulterior că suma pe care trebuia să o obțină  era de 10 miliarde de dolari, însă a primit cu 215 milioane de dolari sub așteptările sale. În acel moment, show-ul  „The Apprentice” a fost aprobat pentru sezonul 15, dar Trump nu a mai semnat pentru a reveni ca gazdă a emisiunii.

Cu toate astea, spusele lui Moore nu par să fie susținute de vreun fapt real. People.com mai scrie că pentru fiecare dintre cele 14  sezoane ale spectacolului actualul președinte american a încasat aproximativ 15 milioane de dolari, o sumă mai mare cu aproximativ 50% față de cea primită de Gwen Stefani. Mai mult, Trump a fost și producătorul executiv al emisiunii, rol pentru care a încasat și un „salariu" suplimentar.

Așadar, spusele lui Moore par să fie infirmate de realitate. 

Donald Trump este un cunoscut om de afaceri, vedetă de televiziune, politician și cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Michael Moore este un regizor american, autor și comentator politic liberal. El este regizorul și producătorul filmelor „Bowling for Columbine”, „Fahrenheit 9/11”, „Sicko" și „Capitalism: A Love Story”, patru din primele nouă documentare cu cele mai mari încasări din toate timpurile. În septembrie 2008 el și-a lansat și primul film gratuit pe Internet, „Slacker Uprising’”.

Gwen Stefani este o cântăreață americană, compozitoare, designer de modă și ocazional actriță. Stefani a debutat în anul 1992 că solistă a formației ska No Doubt. Cel de-al treilea album al grupului, intitulat „Tragic Kingdom”, i-a propulsat la statutul de staruri, cu vânzări de peste șaisprezece milioane de exemplare pe plan mondial. Cântecele extrase de pe acest album au avut un mare succes în lumea anglofonă, în special „Just a Girl” și „Don't Speak”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni