Din 28 august, esti de 10 La Maruta!

Din 28 august, esti de 10 La Maruta!

Din 28 august, esti de 10 La Maruta! 

In cei 10 ani, Catalin Maruta a spus mii de povesti de viata, a prezentat personalitati din toata lumea, a ajutat zeci de oameni si a adus in fiecare zi divertismentul in casele telespectatorilor. La Maruta a devenit astfel cea mai longeviva emisiune zilnica live de la PRO TV si va continua si in acest sezon sa se ridice la asteptarile romanilor si sa le prezinte zilnic, de luni pana vineri, de la ora 15:00, subiecte de actualitate din showbiz, familii frumoase, oameni de nota 10 cu care ne mandrim, artisti consacrati, dar si aflati la inceput de drum.

”Abia astept inceputul noului sezon La Maruta! Aceasta emisiune face parte din viata mea de 10 ani. Ma emotioneaza aceasta aniversare, e un sfert din viata mea. Zi de zi in direct in fata romanilor... In tot acest timp, am trecut prin multe atat eu, cat si telespectatorii mei. Unii dintre ei imi scriu ca, la fel ca mine, in aceasta perioada s-au casatorit si au facut copii, iar cei mici sunt noua generatie de telespectatori fideli. Parca ne-am cunoaste de foarte mult timp. Atunci cand ma intalnesc pe strada cu oameni care ma saluta calduros, mi se pare ca avem foarte multe in comun si sunt fericit pentru acest lucru. Incepand din 28 august, ne vedem din nou, zilnic, de la ora 15:00, sa ne relaxam impreuna, sa zambim, sa ne bucuram ca facem parte din acest grup mare de prieteni.”, a spus Catalin Maruta despre noul sezon al emisiunii. 

Echipa La Maruta pregateste un sezon de neuitat si este gata sa le aduca telespectatorilor in fiecare zi divertisment pur si foarte multe surprize.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni