• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dilly Chilly, fostă concurentă la MasterChef, este însărcinată:”Este copilul Universului”

Dilly Chilly, fostă concurentă la MasterChef, este însărcinată:”Este copilul Universului”

Veștile importante se află la Măruță! Fosta concurentă MasterChef, Dilly Chilly, este însărcinată: ”Sunt onorată că sufletul m-a ales ca și gazdă”. 

Cu aceeași energie debordantă pe care o emană dintotdeauna, și cu o siluetă de invidiat, Dilly a anunțat că este însărcinată în luna a șaptea și că a avut o singură dată pofte. 

”Este copilul lui Dumnezeu, copilul Universului. Îmi doream să fiu mamă, dar nu am planificat când”, a declarat Alexandra Popescu (Dilly Chilly) când Măruță a vrut să afle de la ea cine este tatăl copilului și cum a luat decizia de a aduce pe lume un copil. ”Am fost în grădină și m-a mușcat o albină”, a spus ea răzând, dorind să păstreze încă misterul identității tatălui. 

Pasionată de călătorii, Dilly a povestit una dintre cele mai frumoase amintiri ale ei: ”L-am conceput în Wolf Canyon în Munții Albaștri, așa că va fi un pui de lup” și a continuat glumind: ”Nici nu mai poți să călătorești. Pleci unu, te întorci doi”. 

Proaspăt întoarsă din Mexic, ea a spus că bebelușul i-a cerut această vizită: ”M-am încărcat cu energia mayasă”. Cât despre momentul nașterii, a recunoscut că vrea să rămână în țară: ”Vreau să nasc în România, aproape de familia Popescu”. 

În încheiere, Dilly a admis că nu a uitat de perioada petrecută în competiția culinară MasterChef: ”Emisiunea a fost un proiect frumos care mi-a deschis drumul spre comunitatea frumoasă care mă urmărește”. 

Cu bucurie și energie, îi urăm sarcină ușoară și abia așteptăm să o vedem alături de bebelușul Dilly.

Nu ratați noi ediții La Măruță, de luni până vineri, de la ora 15:00!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni