Declaratia de dragoste care a topit inimile fanilor. Ce i-a transmis Catalin Maruta Andrei cu ocazia zilei de nastere

23 August 2017, 11:58


	Declaratia de dragoste care a topit inimile fanilor. Ce i-a transmis Catalin Maruta Andrei cu ocazia zilei de nastere

Pe 23 august, Andra a implinit 31 de ani, iar fanii si apropiatii i-au transmis urarile si gandurile lor bune. 

Andra a primit numeroase mesaje si urari cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Pe contul sau de Facebook, cei mai infocati fani si-au manifestat inca o data sustinerea si aprecierea. 

Catalin Maruta a publicat si el pe contul sau oficial de Facebook un mesaj destinat sotiei sale. Declaratia de dragoste a strans un numar record de reactii, semn ca fanii au fost emotionati de cuvintele frumoase scrise de prezentatorul TV.

"Te iubesc de cand te-am cunoscut, de 11 ani, mi-ai spus "Da" acum 9 ani, esti minunata de cand te-ai nascut, de 31 de ani. La multi ani, iubita mea!" a fost mesajul prin care Catalin Maruta a dorit sa marcheze acest moment special. 

 


Catalin Maruta si Andra formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi fiind cunoscuti pentru faptul ca se sustin si se respecta atat pe plan personal, cat si profesional. 

Cu aceasta ocazie deosebita, vedeta ne-a acordat un interviu in care ne-a dezvaluit unde isi petrece ziua de nastere, dar si ce surprize le mai pregateste fanilor in urmatoarea perioada.

Citeste aici interviul integral!
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO