• PRO TV
  • De ce Printul William are mereu grija de George, in timp ce Kate se ocupa de Charlotte in vizitele oficiale

De ce Printul William are mereu grija de George, in timp ce Kate se ocupa de Charlotte in vizitele oficiale

De ce Printul William are mereu grija de George, in timp ce Kate se ocupa de Charlotte in vizitele oficiale

In timpul aparitiilor publice familia printului William este tot timpul in acelasi format: in timp ce Kate o tine de mana pe Printesa Charlotte, William are grija sa il ghideze pe micul George. 

Expertii in parenting sustin ca nu este deloc o coincidenta faptul ca cei doi parinti si-au impartit astfel responsabilitatile, ci din contra, este un mod prin care se delimiteaza relatiile din interiorul familiei.

Kate si William sunt doi parinti moderni si practica metoda "ascultarii active" cu copiii lor, iar anul trecut au trecut peste formalitatea de a sarbatori Craciunul la Sandringham, alaturi de familia regala, alegand sa mearga la familia lui Kate, unde cei mici se pot bucura de sarbatori fara nicio presiune.

"Tatii sunt in mod normal responsabili cu actiunile de disciplina, redirectionare si protectie in familie", a explica Jasmine Peters, experta in parenting.

In unele privinte cei doi si-au pastrat insa un mod traditional de gandire, iar dovada acestui lucru sunt aparitiile lor publice. Specialistii afirma ca Printul George se afla mereu in grija tatalui sau pentru ca acesta are datoria de a-l pregati pentru cand va fi viitorul rege al tarii. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni