De 1 decembrie, petrecem romaneste intr-o editie speciala La Maruta!

De 1 decembrie, petrecem romaneste intr-o editie speciala La Maruta!

Pe 1 decembrie, de la ora 15:00, Catalin Maruta aduce o editie de sarbatoare a emisiunii La Maruta, in care vom cunoaste oameni speciali, care s-au indragostit iremediabil de tara noastra, si vom vedea cateva dintre traditiile din Ardeal si Moldova.

Banto dos Santos este un brazilian care s-a mutat pentru iubita lui romanca la Cluj. S-au casatorit si au o familie frumoasa, iar maine acesta le va arata telespectatorilor cum a invatat el sa romaneasca de la echipa La Maruta. 

Din Romania direct in Mauritius! Maruta a facut un pachet cu foi de varza murata, condimente, afumatura si sorturi de bucatarie cu motive traditionale si le trimite peste hotare pentru a invata un localnic din Mauritius plin de haz sa faca sarmale si sa vorbeasca romaneste. Sesiunea de gatit va avea loc pe plaja, iar materialul va fi unul savuros.

Tot maine, un campion pe care sportul l-a purtat prin toata lumea, Horia Tecau, vorbeste despre ce inseamna sa romanesti oriunde ai fi, dar si ce lucruri ii lipsesc atunci cand este plecat, ce prejudecati a intalnit si ce obiceiuri are. Invitatul lui Catalin Maruta de 1 decembrie va fi si Ambasadorul Marii Britanii in Romania, care va aduce in platoul emisiunii o trupa de tobosari britanici pentru a se duela cu o trupa romaneasca de tobosari.

Toate acestea, o farsa de zile mari pe care Catalin i-a facut-o Taniei Popa, dar si multe alte surprize, vineri, intr-o editie speciala La Maruta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni