• PRO TV
  • Dana Săvuică a refăcut pictorialul din Playboy, după 21 de ani! Ce și-a cumpărat cu banii câștigați atunci

Dana Săvuică a refăcut pictorialul din Playboy, după 21 de ani! Ce și-a cumpărat cu banii câștigați atunci

Dana Săvuică arată impecabil la 50 de ani, tocmai de aceea nu a stat pe gânduri când i s-a propus să refacă pictorialul din Playboy. Vedeta s-a ales cu titulatura de “prima româncă din Playboy”, după ce a apărut pe coperta din noiembrie 1999.

Dana Săvuică și-a făcut apariția în emisiunea “La Măruță” într-o ținută super sexy și a vorbit cu Cătălin Măruță despre prima copertă Playboy, dar și motivul pentru care a ales să refacă pictorialul de acum 21 de ani.

“Acum, fac acest remake, o dată, pentru că a acceptat fotograful care este acreditat pentru revista Playboy România. Este vorba despre Cătălin Muntean, care a acceptat această provocare a mea. Și doi, pentru că de data aceasta vreau să lansez ideea că trebuie să fim conștienți de faptul că trăim pe această planetă, că este casa noastră, că avem doar una și că trebuie să o protejăm”, a declarat Dana Săvuică, despre ultima ședință foto făcută, adaptată vremurilor în care trăim, în care a purtat doar mască de protecție și mănuși.

Dana a mai povestit cum a fost aleasă pentru coperta Playboy, unde s-a desfășurat ședința foto, dar și ce au spus părinții săi despre apariția sa în paginile revistei. Provocată de Măruță, frumoasa blonda nu vrut să spună suma pe care a încasat-o pentru apariția din celebra revistă, însă a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați.

“Nu o să-ți spun suma, dar o să-ți spun că din banii aceia mi-am cumpărat o mașină, nou-nouță…un Ford Puma și au mai rămas ceva bani pe lângă”, a spus râzând vedeta. 

Vezi în materialul de mai sus imagini din cel mai nou pictorial al Danei Săvuică, dar și alte dezvăluiri despre prima ședință Playboy

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni