• PRO TV
  • Cum arată, de fapt, actrițele din filmele inspirate din benzile desenate, în viața reală

Cum arată, de fapt, actrițele din filmele inspirate din benzile desenate, în viața reală

Cum arată, de fapt, actrițele din filmele inspirate din benzile desenate, în viața reală

În filme, actrițele par din altă lume, poartă armuri, pelerine imense și au aparitii inedite, dar în realitate se imbracă cu ținute foarte simple și casual. Cum arată cele mai cunoscute actrițe din benzile desenate în viața de zi cu zi. 

1. Zoe Saldana

Zoe Saldana este cunoscută pentru rolul pe care îl joaca în filmul Gardienii Galaxiei. Aceasta este Gamora, un personaj unic datorită culorii sale verzi. În realitate, Zoe Saldana a fost suprinsă îmbrăcată foarte simplu, cu blugi și un pulover. 

 

2. Natalie Portman 

În filmul Thor, Natalie Portman joacă rolul lui Jane Foster. Aceasta este îmbrăcată în celebrul film cu o robă și cu armură de metal, dar în realitate este cu totul altceva. Natalie a decis sa fie naturală, fără niciun make-up și îmbrăcată cu niște blugi cu un pulover. 

 

3. Danai Gurira

Vedeta din Black Panther, Danai Gurira o joaca pe Okoye în celebrul film de la Marvel. Personajul este costumat ca un razboinic, cu un costum de culoare roșie. Când Danai nu este Okoye, ea preferă preferă o ținută care seamănă cu o rochie. 


 

4. Krysten Ritter 

Cunoscută pentru personajul principal din Jessica Jones, Krysten obișnuiește să se îmbrace cu o ținută foarte comfortabilă. Aceasta poartă un tricou, colanți pentru sport și adidași, ținută ce o face foarte inedită.  

 

5. Scarlett Johansson 

Actrița din The Avengers are un stil foarte frumos când nu este pe platoul de filmare. Aceasta adoptă o ținută foarte simplă cu un tricou, blugi și o pereche de teneși.  

 

6. Hayley Atwell 

Actrița joaca rolul personajului Peggy Carter în The Avengers și Capitanul America. Chiar daca în film are o uniformă militară, în realitate aceasta a fost surprinsă cu o ținută care arată mai mult decât o uniformă. Hayley Atwell era îmbrăcată cu un palton negru, blugi gri și o pereche de ghete. 

 

7. Chole Bennet 

Chole Bennet este cunoscută pentru rolul ei din serialul Agents of Shield. Personajul pe care îl interpretează este Daisy, iar în serial este costumată cu o uniformă de luptă neagră. Însă, în realitate aceasta a fost surprinsă cu o ținută neobișnuită. Actrița purta un palton de cuoare roz care semăna mai mult cu un halat de baie, iar pe interior avea o camașă în carouri de culoare roz. 

 

8. Famke Janssen

în franciza X-Men, Famke Janssen o joaca pe Jean Grey. În celebrele serii, Jean poarta pantaloni de culoarea roșie cu o jacheta de piele și ghete. În afara platourillor de filmare, Famke obișnuiește să se îmbrace cu o rochie și cu dresuri. 

 

9. Jamie Alexander 

Actrița joacă rolul lui Sif din Thor, un personaj care este mereu costumat cu o fustă roșie și cu o armură. În film aceasta are părul lung însă în realitate Jamie Alexander are un păr foarte scurt. De asemenea, pe stradă, actrița obișnuiește să poarte cardigane și blugi. 


 

10. Tessa Thompson

Tessa joaca rolul personajului Valkyrie din filmul Thor. Valkyrie este îmbrăcată cu un costum uimitor ce o face să pară ca un robot.În realitate, aceasta a fost surprinsă cu o ținută foarte stilată, cu ghete, blugi și un blazer ce seamănă cu un palton.


Sursa foto: Gettyimages

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni