Cristiano Ronaldo se ține de glume! Fotbalistul și-a aruncat iubita de pe iaht

08 August 2018, 15:18


	Cristiano Ronaldo se ține de glume! Fotbalistul și-a aruncat iubita de pe iaht
Autor: Alexandru Irimia

Cristiano Ronaldo se distrează de minune împreună cu iubita sa, Georgina Rodriguez, în vacanță la Ibiza.

După ce a primit zile în plus de vacanță ca urmare a participării la Campionatul Mondial din aceasta vară din Rusia, Cristiano Ronaldo și-a dus iubita la mare, în Ibiza.

Fotbalistul lui Juventus, în vârstă de 33 de ani, i-a oferit un moment amuzant și a împins-o pe Georgina Rodriguez de pe iahtul său în apă.

 

And he PUSHES HER‼️Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez were pictured in Ibiza where Ronaldo is seen pushing her in the sea from a yacht. They were both in stitches while fooling around on deck before she finally took a plunge straight into the water during their extended break after the World Cup ???????? (Credit: MEGA) #couple #powercouple #ibiza #fifa #yacht #playful #cuties #georginarodriguez #christianoronaldo #christiano #ronaldo #stunning #couples #lol #picoftheday #followback #followbackinstantly #karfashionista

A post shared by KarFashionista (@karfashionista) on

Potrivit Daily Mail, cei doi îndrăgostiți și-au petrecut toată după-amiaza pe apele Ibizei. Perechea a fost însoțită de copiii portughezului, Cristiano Jr. și gemenii Eva și Mateo, dar și de fiica lor Alana Martina.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au cunoscut în 2016.

Portugalia a fost eliminată de Uruguay în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia, cu scorul de 2-1. 
 


 
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO