Corina Caragea si-a petrecut ziua de nastere in Mexic

Corina Caragea si-a petrecut ziua de nastere in Mexic

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive, Corina Caragea, si-a petrecut sfarsitul de an si ziua de nastere la mare departare de frigul din Romania. Corina a ales sa mearga in Mexic in acest an de ziua ei, alaturi de prieteni dragi, avand un motiv dublu de sarbatoare. 

Vacanta Corinei a fost plina de aventura si de adrenalina. Bineinteles ca nu au lipsit sporturile de apa dar si incursiunea in traditiile maiase, elemente care au dat vacantei o nota exotica.

"Revelionul este ca in fiecare an prilej de dubla sarbatoare pentru mine, ziua mea de nastere fiind chiar pe 31 decembrie. Daca anul trecut am plecat din Romania in cautare de zapada in Europa, anul acesta am cautat caldura. Cum in Romania era un ger naprasnic, am plecat la plus 30 de grade in Mexic. Am preferat Riviera Maya, unde m-am relaxat la plaja, dar si la celebrul parc national Xcaret. Un urias paradis natural, pe care l-am traversat prin rau, am facut snorkeling, plaja, am admirat rechini, pume, testoase, jaguari, flamingo. Seara am avut parte de un spectacol mexican de exceptie, care a cuprins in doua ore istoria Mexicului, ritualurile maiase, un meci de fotbal al stramosilor mexicanilor, muzica si diferite obiceiuri locale", a declarat Corina.

Corina a profitat de ocazie si a vizitat una dintre minunile moderne ale lumii care au impresionat-o prin frumusete si misticitate. Nici cenotele mexicane nu au lipsit de pe lista ei de obiective: "Fiind atat de aproape de una dintre minunile moderne ale lumii, Chichen Itza, nu aveam cum sa o ratez. Si nu am ratat nici cenotele mexicane, una dintre ele faimoasa pentru sariturile spectaculoase care se fac acolo, despre care am si scris deseori stiri. O alta zi am rezervat-o pentru plajele salbatice de pe insula Cozumel, pe care o aveam demult pe lista. Mai multe poze din vacanta sunt pe blogul meu www.corinacaragea.ro unde am pregatit un articol special pentru a impartasi cu cititorii frumusetile Mexicului". 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni