Connect-R si Andra colaboreaza pentru prima oara lansand “Semne”

20 Octombrie 2017, 20:58


	Connect-R si Andra colaboreaza pentru prima oara lansand “Semne”

“ <Semne> este inspirata dintr-o poveste reala, din emotii si stari pe care le-am trait” – Connect-R

Connect-R si Andra lanseaza piesa si clipul “Semne”. Cei doi artisti, printre cei mai iubiti si difuzati din Romania, colaboreaza astfel pentru prima oara si dau viata unei povesti despre dragoste si sacrificiile pe care le facem pentru persoanele iubite. 

Piesa este compusa de Connect-R cu versuri inspirate din viata sa, iar Andra a fost invitata sa devina personajul feminin din piesa. 

“Este o piesa foarte sensibila, despre iubire adevarata, despre stari contradictorii pe care numai un om care iubeste le poate intelege. M-am bucurat sa il cunosc mai bine pe Connect-R cu ocazia acestei colaborari, este prima oara cand cantam impreuna ”, a declarat Andra. Cu o regie semnata de Ionut Trandafir, cunoscut in industrie ca “Tranda”, surpriza videoclipul o constinuie aparitia fiicei lui Connect-R, Maya, a carei voce poate fi auzita si in piesa, in a doua strofa. 

“Maya a tras din prima perfect pe ton si pe ritm. Si cred ca va ramane cu o amintire superba!“, a spus  Connect-R

“Semne” este primul single al lui Connect-R dupa o pauza de 1 an. Unul dintre cei mai apreciati artisti, actori si producatori din Romania, Connect-R si-a facut debutul in urma cu 20 de ani ca membru al trupei R.a.c.l.a, urmand apoi o cariera solo marcata de hit-uri celebre precum Daca dragostea dispare”, “Burning Love”, “Vara nu dorm” si “Mare caldura”. 

“Dupa ce am compus piesa, vocea Andrei imi venea mereu in cap cand ascultam refrenul. Mi-am dorit de mult timp aceasta colaborare si ma bucur ca se intampla pe o piesa asa speciala.” – Connect-R

Pentru Andra, “Semne” este al patrulea single de anul acesta, dupa 13 albume lansate. Luna trecuta a castigat 3 premii la Gala Media Music Awards, singura gala care premiaza artistii in functie de numarul de difuzari, devenind astfel cea mai premiata artista din istoria de 6 editii ale acestui eveniment. Ea detine 16 premii in total, dintre care 3 pentru “Best Female” (Cea mai buna solista), performanta neegalata de nicio alta artista din Romania. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO