• PRO TV
  • Colegii din PRO TV, mesaje emoționante pentru Andreea Esca de ziua ei: „La mulți ani, Andreea! Ești cea mai tare”

Colegii din PRO TV, mesaje emoționante pentru Andreea Esca de ziua ei: „La mulți ani, Andreea! Ești cea mai tare”

Colegii din PRO TV, mesaje emoționante pentru Andreea Esca de ziua ei: „La mulți ani, Andreea! Ești cea mai tare”

Andreea Esca este sufletul PRO TV, dar nici colegii ei nu sunt mai prejos. De ziua ei, prima prezentatoare a Știrilor PRO TV a primit din nou confirmarea că face parte dintr-o echipă care își respectă valorile.

Draga noastră Andreea, care aduce seară de seară știrile în casele românilor încă din 1995, a fost asaltată cu urări călduroase de ziua ei. Colegii din PRO TV ai știristei care se confundă cu imaginea celui mai apreciat post de televiziune din România i-au pregătit o surpriză celei care le-a fost mentor multora dintre ei. La lansarea grilei de toamnă a postului, toată suflarea PRO a pus la cale o urare comună, iar echipa de la Digital a fost acolo și a preluat mesajele. Iată care au fost gândurile echipei care reușește zi de zi să aducă telespectatorilor programe TV de cea mai bună calitate!

Colegii din PRO TV i-au arătat Andreei că o iubesc cu adevărat și că se mândresc cu privilegiul de a face echipă împreună. La mulți ani, Andreea Esca! „Să faci aceleași audiențe record, să fii la fel de energică și de amuzantă și să călătorești cât mai mult” – Ramona Păun (Știrile sportive PRO TV).

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni