• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani. Ce surpriză le-a pregătit fanilor în ajunul aniversării

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani. Ce surpriză le-a pregătit fanilor în ajunul aniversării

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate și atrăgătoare interprete din România. A devenit cunoscută în toată lumea cu hit-ul ”Ghiță” pe care l-a lansat la vârsta de trei ani. După 15 ani de la succesul obținut cu primul ei album, Cleopatra le-a pregătit fanilor o surpriză.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Cleopatra Stratan a venit îmbrăcată în celebra rochie roșie cu buline albe, cu valiza în mână, și a cântat refrenul piesei ”Ghiță”. Iubitul ei, cântărețul Edward Sanda, s-a aflat în platou și a fost emoționat de prestația cântăreței. El a spus că avea nouă ani când a văzut-o pentru prima dată cântând: ”Și acum sunt fanul ei”, a spus artistul.

Cleopatra Stratan s-a născut la Chișinău, pe 6 octombrie 2002. Familia ei s-a mutat la București, după ce tatăl ei, interpretul Pavel Stratan, a obținut succes în România cu primele lui albume. În 2005, Pavel se pregătea să-și lanseze al treilea album și a luat-o pe fetiță cu el în studioul de înregistrări. La lansare, Cleopatra cântă cu tatăl ei piesa ”Mama”, iar publicul a radiat. Atunci Pavel Stratan hotărăște să-i scoată fiicei primul album. În august 2005, apare albumul "La vârsta de trei ani", care a fost foarte apreciat în țară, dar și în străinătate. 

Cleopatra Stratan a fost premiată de World Records Academy, pentru şase categorii, printre care: ”Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, ”Cel mai tânăr artist care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros” și ”Cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă”.

Din anul 2008, artista are propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. 

După single-uri de succes precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă” și „Eu m-am pierdut”, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu câteva luni „La ușa mea”, piesă și videoclip ce pun în evidență latura sexy și încrezătoare a artistei. Single-ul a adunat peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Cea mai recentă melodie lansată se numește „Dans Murdar”, pe care o cântă împreună cu JORGE.

Sursă foto: Instagram cleopatrastratan


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni