• PRO TV
  • Cine e fotomodelul care a întors toate privirile la meciul Brazilia-Serbia. Ce rost mai are să te uiți la fotbal?

Cine e fotomodelul care a întors toate privirile la meciul Brazilia-Serbia. Ce rost mai are să te uiți la fotbal?

Cine e fotomodelul care a întors toate privirile la meciul Brazilia-Serbia. Ce rost mai are să te uiți la fotbal?

Brazilienii au avut un suporter ispititor în partida de miercuri seară, împotriva Serbiei. Fanii echipei lui Adenor Leonardo Bacchi (Tite) s-au uitat mai mult la „făptura” blondă cu picioare lungi din tribune decât la meci.

Echipa Braziliei pleca drept favorită în partida cu Serbia, iar mulți suporteri ai naționalei lor vedeau în această întâlnire o simplă formalitate. N-a fost așa, selecționata țării cafelei fiind nevoită să muncească pentru victorie. Frunțile s-au mai descrețit în minutul 36, când Paulinho a marcat spectaculos în poarta lui Stojkovic, moment în care privirile au „fugit” în altă parte. Alessandra Ambrosio (37 de ani), un fost fotomodel Victorias’ Secret, s-a aflat în mijlocul susținătorilor brazilieni.

Îmbrăcată în tricoul naționalei cu numărul 10, purtat de Neymar, pictat cu autografele jucătorilor selecționatei Selecao, Alessandra a fost însoțită de Izabel Goulart, alt fotomodel de succes în vârstă de 33 de ani. Cele două au fost mai preocupate să-și facă selfie-uri decât să se uite la meci, însă cum poți să te superi pe așa frumuseți? 

FOTO: Alessandra Ambrosio (stânga) și Izabel Goulart și-au susținut în felul lor favoriții

Alessandra a pozat în toate pozițiile pentru prietena ei, și-a etalat formele apetisante în tribune și a schimbat amabilități cu compatrioții ei din tribune. Nici Izabel nu s-a lăsat mai prejos, oferind o priveliște de zile mari bărbaților din preajma lor. Posteriorul ăsta face cât o mie de cuvinte.

Cele două au sărbătorit victoria Braziliei în fața Serbiei (2-0) și s-au îmbrățișat copios după fluierul final. Cu toate acestea, Izabel rămâne cu un gust amar după eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial din Rusia. Fotomodelul are o relație cu Kevin Trapp, unul din portarii selecționatei lui Joachim Low, care a fost nevoit să-și facă bagajele mai repede decât a plănuit.

Foto: Splash

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni