• PRO TV
  • Cine e barbatul controversat cu care s-a cuplat Amber Heard dupa ce i-a frant inima lui Elon Musk

Cine e barbatul controversat cu care s-a cuplat Amber Heard dupa ce i-a frant inima lui Elon Musk

Cine e barbatul controversat cu care s-a cuplat Amber Heard dupa ce i-a frant inima lui Elon Musk

Dupa o relatie si o despartire la fel de tumultoasa, Amber Heard si-a gasit, din nou, fericirea, in bratele unui barbat. 

Actrita Amber Heard, care are o reputatie destul de controversata in lumea mondena de peste Ocean, pare sa-l fi uitat pe magnatul american Elon Musk. 

Heard a fost, timp de cativa ani, sotia actorului Johnny Depp, de care a divortat, dupa ce l-a acuzat ca ar fi batut-o. Dupa controversatul divort, Heard s-a cuplat cu Elon Musk, alaturi de care a trait, timp de un an si 6 luni, o poveste de dragoste cu nabadai. Frumoasa actrita si Musk s-au intalnit in secret aproximativ un an si au recunoscut ca formeaza un cuplu cu doar cateva luni inainte sa se desparta. Motivele reale ale despartirii raman necunoscute, insa motivul invocat de cei doi a fost programul prea incarcat.

Musk a fost primul care a trecut peste despartirea de Amber, acesta afisandu-se la Met Gala din acest an alaturi de noua sa cucerire, Grimes, o cantareata de origine canadiana, in varsta de 30 de ani. 



Heard, care a fost si ea prezenta la evenimentul Met Gala, a venit singura la gala, insa paparazzi au descoperit ca si ea are o noua relatie. 

Actrita a fost surprinsa intr-un SUV negru alaturi de Vito Schnabel, scrie publicatia Daily Mail. 



(Foto: Splash/Daily Mail)

Schnabel, care e curator de arta, e unul dintre fostii iubiti ai lui Heidi Klum, cu care a avut o relatie de trei ani si de care s-a despartit in luna septembrie, dupa mai multe acuzatii de infidelitate. Publicatiile mondene scriu ca tanarul are un trecut destul de "patat", fiind unul dintre petrecaretii care apareau constant la petrecerile controversate ale lui Lindsay Lohan, Paris Hilton si Kim Kardashian. 

Schnabel nu are o relatie buna nici cu legea. El a fost prins de politie in timp ce vindea droguri la Burning Man, care e organizat anual in desertul Nevada.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni